Ravunpyrstökaviaari
Moderni yhdistelmä perinteistä sillikaviaaria ja tuhtia katkarapucocktailia on raikas herkku, johon kirjolohenmäti tuo mukavaa suutuntumaa.
- Valmistusaika
- yli 60 min
- Annosmäärä
- 8 annosta
Ainekset
- 1 prk ( 100 g) kirjolohen mätiä
- 2 prk (à noin 200 g) ravunpyrstöjä suolaliemessä
- 1 iso punasipuli
- 1 iso nippu tuoretta tilliä
- 400 g ranskankermaa
- ripaus suolaa ja rouhittua
- mustapippuria
Lisäksi
- ohut- tai varrasleipiä
Valmistusohje
1. Anna mädin sulaa rauhassa jääkaapissa yön yli. Valuta mäti ja ravunpyrstöt jääkaapissa huolella.
2. Kuori punasipuli ja hienonna tillin kanssa. Sekoita ravunpyrstöjen joukkoon sipulit, tilli ja ranskankerma. Lisää lopuksi joukkoon nokarelusikallinen mädistä. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla.
3. Nostele ainekset sekaisin. Tarjoile tahna lopun mädin kanssa alkupalana leipästen kera.
Ohje: Kaisa Liski
Lisää reseptejä: Rapuceviche Siika-raputartar Ruoka.fi: Rapuhyytelö
Kommentoi
Kommentoi juttua: Ravunpyrstökaviaari