Valkopavut mausteliemessä
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Gluteeniton
- Kasvis
- Maidoton
Ainekset
- 5 dl keitettyjä valkopapuja
- 2 dl kylmäpuristettua oliivi-, ryps- tai Camelina-öljyä
- 4 oreganon oksaa
- 4 valkosipulinkynttä
- 1 tl hunajaa
- 0.5 dl valkoviinietikkaa
- suolaa
Valmistusohje
- Valuta keitetyt valkopavut ja laita kulhoon.
- Leikkaa kuoritut valkosipulinkynnet tikuiksi ja ripota pavuille. Lisää oreganon oksat ja valuta päälle kasvisöljy, hunaja ja valkoviinietikka. Mausta suolalla. Anna papujen maustua tunnin verran.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Valkopavut mausteliemessä