Jäärengas
Jäärengas on noutopöydän kattauksen katseenvangitsija. Jään joukkoon ripotellut kukat tekevät kylmästä tarjoiluastiasta näyttävän.
- Valmistusaika
- yli 60 min
- Annosmäärä
- 1 annos
Ainekset
Jäärengas ruoan tarjoiluun
- jääkuutioita
- vettä
- 3-4 kpl yrtinoksia, esimerkiksi rosmariini
- kukkia, esimerkiksi orvokkeja
Valmistusohje
Jäärengas ruoan tarjoiluun tehdään näin:
1. Aseta rengasvuokaan muutama yrtinoksa ja kukka. Nosta päälle jääkuutioita ja täytä vuoka kylmällä vedellä. Peitä foliolla ja pakasta. Anna jäärenkaan olla pakastimessa yön yli tai mielellään yksi vuorokausi.
2. Kun rengas on täysin jäätynyt, kasta vuoka kuumaan veteen ja kumoa jäärengas reunalliselle vadille. Laita keskelle astia ja siihen esimerkiksi kylmänä pidettävää kastiketta tai vaikkapa mätimoussea.
Lue myös: Noutopöydän menu
Lue myös Anna.fi: Noutopöydän kattaus ja suunnittelu
Kommentoi
Kommentoi juttua: Jäärengas