Mallaslimppu suupalat
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 6 annosta
Ainekset
- Maalahden limppua
- tai ruisleipää
Kalatahna:
- 200 g graavisuolattua lohta
- tai kylmäsavustettua lohta
- 2 rkl ranskankermaa
Kinkkutahna:
- 200 g savukinkkua
- pala purjoa
- tai ruohosipulia
- 2 dl Riitan Herkun Hoikkis-herajuustoa
Valmistusohje
- Viipaloi leipä ja leikkaa viipaleet kolmioiksi tai ota viipaleista pyöreällä muotilla paloja.
- Pyöräytä kala tai kinkku teholeikkurilla rouheiseksi massaksi, ei liian hienoksi, tai leikkaa ainekset veitsellä hienoksi silpuksi.
- Sivele leivät tahnalla tai tee annospaloja pyöreän muotin avulla. Korista tillillä, persiljalla, ruohosipulilla tai yrteillä. Tarjoa alkupalana.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Mallaslimppu suupalat