Raparperi-kaurapaistos
Raparperi-kaurapaistos syntyy helposti puurohiutaleista ja sokerista. Katso helppo ja herkullinen klassikko-ohje!
- Valmistusaika
- 30-60 min
- Annosmäärä
- 8 annosta
- Kasvis
Ainekset
Raparperi-kaurapaistos
- 500 g raparperia
- 1 ½ dl fariinisokeria
Pinnalle
- 100 g voita
- 2 dl kaurahiutaleita tai 4 viljan hiutaleita
- 1 dl sokeria
- 1 dl vehnäjauhoja
- 2 tl kanelia tai kardemummaa
Valmistusohje
Raparperi-kaurapaistos valmistuu helposti näin:
- Leikkaa raparperin varret pieniksi paloiksi ja kaada ne voidellun uunivuoan pohjalle. Ripottele päälle sokeria.
- Nypi muut ainekset muruiseksi seokseksi ja ripottele se raparperipaloille. Paista paistosta 200-asteisessa uunissa puolisen tuntia.
- Tarjoa raparperi-kaurapaistos jäätelön, kermavaahdon tai vaniljakastikkeen kanssa.
Lue myös: Raparperipiirakka on kauden odotetuin herkku – valitse Kotilieden hittiresepteistä oma suosikkisi
Lue myös Anna.fi: Raparperi avaa kesän satokauden
Kommentoi
Kommentoi juttua: Raparperi-kaurapaistos
Lapsuudesta saakka tuttu ja maukas…edelleen tehdään…
Herkullista ja helppo tehdä.
Toimii myös omenoille