Välimeren salaatti
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 6 annosta
- Gluteeniton
Ainekset
- lehtisalaattia (rapeaa)
- tai tai bataviasalaattia
- 200 g mozzarellapallosia
- 3 rkl pestoa
- kirsikkatomaatteja (punaisia ja keltaisia)
- (ilmakuivattua kinkkua)
- rucolaa
- basilikanlehtiä
kastike:
- 0.5 dl sitruuna- tai yrttiöljyä
- 1 rkl valkoista balsamiviinietikkaa
Valmistusohje
- Mausta mozzarellapalloset pestolla. Kokoa juustosta keko salaattivadin keskelle. Huuhdo ja kuivaa salaatin lehdet, puolita tomaatit. Asettele salaattiainekset vadille ja valele öljy-balsamicokastikkeella.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Välimeren salaatti