Sisustus

3 x sisustajan ideakirja

Kevätkodin sisustuksen päivittäminen käy helpoimmin hankkimalla uusia tekstiilejä kaupasta, mutta mitä jos tekisitkin tällä kertaa jotakin itse? Kokosimme kevään kirjavalikoimasta kolme mielenkiintoista uutuuskirjaa, jotka tarjoavat ideoita ja ohjeita itse tehtäviin sisustustekstiileihin.

aina_oikein_kansi200x245-831x1024

Sisustustoimittaja Piia Kalliomäen Aina oikein – sisusta ja neulo (Cozy Publishing) sisältää ohjeita neulomalla ja virkkaamalla tehtäviin tekstiileihin. Matot, viltit ja tyynyt ovat helppotekoisia, ajattoman trendikkäitä tuotteita, jotka piristävät sisustusta pitkään. Vaihda langan väriä oman sisustuksesi väreihin tai inspiroidu Piian valinnoista. Kirjasta saat samalla muitakin ideoita kodin sisustamiseen.

virkkuri_man_made_cmyk300

Jo kaksi menestyskirjaa kirjoittanut Molla Mills  vastaa kolmannessa Virkkuri-kirjassaan vaikeaan haasteeseen. Hän on ideoinut virkkuukirjan erityisesti miehille. Virkkuri 3. Virkkuumalleja kovaan käyttöön (nemo) sisältää siis malleja ”miehekkäisiin” virkkuutöihin kuten kaiuttimen päälliseen, halonkantimeen ja futispalloreppuun. Löytyy kirjasta toki naisellisimpia töitä erilaisten sisustusaiheiden toteuttamiseen. Mollan valttina ovat näyttävät kuviot ja hyvät ohjeet. Aloittelija pääsee mukaan, mutta haasteita kaipaavakaan ei tylsisty mallitarjonnasta.

varikkaat_silmukat01918

Brittiläinen Erika Knight on julkaissut useita neulekirjoja, joista uusin on Värikkäät silmukat – 20 kaunista neuleprojektia ja ideoita värienkäyttöön (Gummerus). Jos värien yhdistelemisen vaikeus on ollut suurin este itsetekemiseen, on tästä kirjasta sinulle varmasti apua. Kirja opastaa eri värien yhdistelemisen tekniikoita, sävyjen hallintaa ja kuvioiden luomista. Ohjeet ja mallit ovat helposti sovellettavissa omiin tarpeisiin.

 

Kommentoi

Kommentoi juttua: 3 x sisustajan ideakirja

Sinun täytyy kommentoidaksesi.