Sisustus Tilaajille

Aiheuttaako säilytyskalusteen valinta tuskaa? Käy läpi tämä 6 kohdan muistilista

Pohdi muutamaa perusasiaa ennen kuin lähdet huonekalukaupoille, niin löydät kotiisi ja tarpeisiisi sopivan säilytyskalusteen.

1. Muista mittanauha!

Mittaa huolellisesti tila, johon olet kalustetta hankkimassa. Isoissa huonekalukaupoissa kalusteet näyttävät pienemmiltä kuin kodin pienemmissä neliöissä.

Voit ottaa kauppaan mukaan myös kodin pohjapiirroksen. Osaava huonekalumyyjä pystyy sanomaan, jos miettimäsi kaluste on tilaan liian suuri tai pieni. 

Lue myös: Uudet keittiötrendit: yläkaapit palaavat ja boheemin rento tyyli levittäytyy keittiöön

Puolikorkea säilytyskaappi ei ole makuutilassa visuaalisesti liian hallitseva. 
Puolikorkea säilytyskaappi ei ole makuutilassa visuaalisesti liian hallitseva.  Kuva: Johanna Levomäki

2. Koko vaikuttaa

Liian suuri huonekalu saa tilan vaikuttamaan ahtaalta ja vaikeuttaa tilan tasapainoista kalustamista. Liian pieni huonekalu taas voi näyttää irralliselta ja sisustus voi jäädä ajelehtimaan. Jos esimerkiksi korkeaan tilaan valitaan vain matalia kalusteita, huone vaikuttaa entistä korkeammalta. Palatsimaisuutta voi torjua tasapainottamalla mittasuhteita korkeuksia vaihtelemalla.

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.