Sisustus

Artek Pop Up

Japanilaisen muoti- ja tekstiilimerkki minä perhosen pop up valtaa Artek Helsingin 1.-24.9.

min+ñ_perhonen_pop_up_10_JPG

Tokiolaisen suunnittelijan Akira Minagawan minä perhonen tunnetaan yksilöllisistä kankaista. Muotibrändinä aloittanut yritys on laajentanut huonekaluihin, sisustuskankaisiin ja muihin kodintavaroihin. minä perhonen joins artek SILMÄNISKU -nimellä kulkevassa pop up:issa on esillä merkin kankailla verhoiltuja Artekin jakkaroita, sohvia ja nojatuoleja sekä Artekin huonekaluihin sopivia irtopäällisiä. Valikoimassa on myös malliston asusteita ja sisustustavaroita.

Mina_PerhonenxArtek_7_JPG

Akira Minagawa tunnustautuu suureksi Suomen ystäväksi. Hän on jo kolmenkymmenen vuoden ajan käynyt säännöllisesti Suomessa. Nyt avautuva pop up ja yhteistyö Artekin kanssa onkin hänestä kuin luonnollinen jatkumo hänen Suomi-rakkaudelleen.

Akira Minagawa by Takashi Okano_JPG

”Minulla on kotonani Alvar Aallon 70-vuotta vanha ruokapöytä, jota vaalin rakkaudella. Kun yhteistyö Artekin kanssa tuli vuosi sitten puheeksi, oli se minulle todella mieluinen asia”, Minagawa kertoo.

“Ihailen Alvar Aallon työtä. Meillä on Artekin kanssa paljon yhteistä, ja tuntui mielekkäältä tehdä jotain yhdessä. Tunnen Suomen läheiseksi, koska maa on osa sielunmaisemaani”, Minagawa sanoo.

Mina_PerhonenxArtek_20_JPG

Akira Minagawa järjestää kaksi workshopia Artek Helsinki -myymälässä (Keskuskatu 1 B) lauantaina 3.9. kello 11-12 ja 14-15. Tilaisuuksiin on vapaa pääsy.

 

Kommentoi

Kommentoi juttua: Artek Pop Up

Sinun täytyy kommentoidaksesi.