Sisustus Tilaajille

Asunnonvaihto muutti isäbloggaaja Marko Rouvalin ja tämän perheen koko elämän

Korona keikautti arjen uudessa kodissa päälaelleen. Isäbloggaaja Marko Rouvalin kotona tuoksuu itse leivottu pulla ja eteinen on täynnä pieniä kenkiä.

Hetki ennen maailmanlaajuisen pandemian alkua, joulukuussa 2019, Marko Rouvali kantoi perheensä kanssa muuttokuorman sisään juuri valmistuneeseen uuteen rivitalokotiin. Kun tavarat oli saatu paikoilleen ja arki uudessa kaupunginosassa alkoi, sulki korona elämästä pois lähes kaikki sosiaaliset kontaktit.

Koronan takia aikaa vietettiin paljon kotona ja omassa pihapiirissä, uusiin naapureihin tutustuen. Heidän kanssaan kokoonnuttiin pihalle omien kahvikuppien kera, Marko leipoi tarjolle usein kakkuja, keksejä ja piirakoita. Välillä tuolit nostettiin trampoliinin luokse, joku toi mukanaan viiniä, toinen suklaata. Ensimmäiset grillibileet pidettiin nekin ulkona naapureiden kanssa, sormet kylmästä täristen.

”Käytännössä olemme asuneet täällä pelkästään korona-arkea, joten elämämme on sen takia ollut aika erilaista kuin aikaisemmin. Vielä muutama vuosi sitten emme olisi voineet kuvitella asuvamme jossakin muualla kuin keskustassa”, Marko sanoo.

Havainnekuvat vakuuttivat Rouvalit

Marko ja Mari tekivät kaupat uudesta kodistaan kesän kynnyksellä 2019. Loppuvuonna valmistuva uusi rivitaloyhtiö Hirvensalosta, noin vartin ajomatkan päässä Turun Kauppatorista, ei varsinaisesti ollut heidän suunnitelmissaan, sillä keskustan palveluiden lähellä asuminen tuntui perheelle ainoalta oikealta vaihtoehdolta. Sosiaalisessa mediassa vastaan tullut myynti-ilmoitus kiinnitti kuitenkin pariskunnan huomion ja jo pelkät havainnekuvat vakuuttivat, että asunnon pohjaratkaisu, arkkitehtuuri, sijainti ja maisemat olivat heille täydelliset.

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.