Haluatko huoneeseen kevyttä valoa? 3 x kaunis paperivalaisin

Paperivalaisimet sopivat moneen tilaan ja siivilöivät valon tasaisesti koko huoneeseen. Muodokas valaisin on myös näyttävä sisustuselementti.

Paperin käyttäminen valaisimissa on loistava keksintö. Sen läpi valo siivilöityy häikäisemättä kauniisti koko huoneeseen. Valaisimet ovat paperin ansiosta myös kevyitä ja helposti siirreltävissä. Valitsimme kolme kauneinta paperivalaisinta talven pimeisiin iltoihin.

1. Näyttävä huoneen kruunu

Suurikokoiset Formakami-valaisimet on suunnitellut espanjalainen muotolija Jaime Hayon. Valaisin on saanut vaikutteita klassisista japanilaisista riisipaperivalaisimista ja sitä tehdään kolmea eri mallia. Valaisimia myy Finnish Design Shop.

paper lamps by &Tradition

Kuva: &tradition

2. Leikkisä pahvivalaisin

Selettin Egg of Columbus -kattovalaisimissa on kierrätyskartonkinen varjostin ja hauska värillinen johto. Valaisimet on suunnitellut Valentina Carretta. Valaisimia myy Out of the Dark.


Seletti lamps

Kuva: Seletti

3. Varjostin kuin pieni kuumailmapallo

Inga Sempen suunnittelemat henkäyksen kevyet Vapeur-valaisimet ovat kuin pieniä veistoksia ja muistuttavat muodoltaan kuumailmapalloa. Valaisimesta on saatavana pöytä- ja kattoversio.

Moustache lamps

Kuva: Moustache

Avainsanat

Keskustelu

Kommentoi juttua: Haluatko huoneeseen kevyttä valoa? 3 x kaunis paperivalaisin

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X