Sisustus Tilaajille

Oletko nähnyt näin huimia kaari-ikkunoita? Irenen ja Oton ullakkokodissa fuusioituvat taide, vintage ja viherkasvit

Irenen ja Oton asunnossa Helsingin Kampissa tyylit törmäävät hurmaavalla tavalla. ”Kodissa pitää olla hyvä energia eikä hauskuutta saa unohtaa”, Irene kertoo.

”Olin asunut aikaisemmin monta vuotta yksin muutaman korttelin päässä nykyisestä kodistamme. Sitten Otto pyysi minua muuttamaan kanssaan uuteen kotiin.

Vuosisadan alun talo Kampissa oli kaivannut isompaa kunnostusta, ja asukkaiden keskuudessa oli ollut puhetta ullakkotilojen käyttöönotosta, sillä hukkatila olisi hyvä hyödyntää.

Otto oli alun perin lähtenyt mukaan tähän ullakkoprojektiin, josta piti tulla asunto hänen vanhemmilleen. Projektin käynnistäminen kesti kuitenkin niin pitkään, että Oton vanhemmat olivat ehtineet löytää jo uuden kodin. Arkkitehdin kanssa sovittiin, että Otto jatkaa projektia, ja asunnosta tehtäisiin hiukan aiottua pienempi.

Irene ja Otto muuttivat uuteen kotiinsa alkuvuodesta 2020. Pitkänmallisen asunnon toisessa päässä on avokeittiö ja toisessa päässä makuuhuone.
Irene ja Otto muuttivat uuteen kotiinsa alkuvuodesta 2020. Pitkänmallisen asunnon toisessa päässä on avokeittiö ja toisessa päässä makuuhuone.

Lue myös: Sisustusarkkitehti Aino Brandt: ”En voisi kuvitellakaan kotia, jossa ei olisi taidetta”

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.