Joulu

Joulukalenteri aikuiselle 2019 x 7: tarjolla teetä, olutta, kosmetiikkaa, giniä...

Jos etsit vaihtoehtoa perinteiselle suklaajoulukalenterille, katso nämä joulukalenterivinkit.

Joulukalenteri aikuiselle, mikä ihana pikkujoululahja! Vaikka olisi minkä ikäinen, ei voi välttyä houkutukselta availla joulukalenterin luukkuja.

Tarjolla onkin monen monta kaunista ja kiinnostavaa joulukalenteria niillekin, jotka eivät välitä perinteisistä. Valitsimme Dekon toimituksessa tämän joulun kiinnostavimmat, kauneimmat ja halutuimmat joulukalenterit aikuisille vuodelle 2018.

1. Pien-olutjoulukalenteri: Joulukalenteri aikuiselle oluen ystävälle

Olutjoulukalenteri on tarjoaa makuelämyksiä oluen ystävälle ja on samalla oiva tapa tukea suomalaisen pientuottajan toimintaa. Kalenterissa on 24 olutta, ja mukana on monta pienpanimoa. Kaikki Pien-olutjoulukalenterit,129 e, on käsin kasattu Helsingissä.

Olutjoulukalenteri, kaunis joulukalenteri aikuiselle, Pien

2. Susanne Kaufmannin joulukalenteri esteetikolle

Kosmetiikkakalentereita on markkinoilla monelta eri merkiltä, mutta esteetikon silmää miellyttää varmasti eniten itävaltalaisen luonnonkosmetiikkamerkki Susanne Kaufmannin kalenteri jonka pelkistetty valkoinen design sopii myös sisustukseen. Jokaisesta rasiasta paljastuu luonnonmukaisia ihonhoitotuotteita. Kalenterin hinta 130 e, Susanne Kaufmann.

Susanne Kaufmann kalenteri, kaunis joulukalenteri

3. Lakritsfabriken – lakritsin lumoa

Ruotsalaisen Lakritsfabrikenin joulukalenterissa, 39 e, on jokaiselle päivälle oma yksittäispakattu rasia, jossa on 30 grammaa herkullista lakritsia. Gluteeniton lakritsi sopii kaikille herkkusuille. Kalenteri on pakattu tyylikkääseen mustavalkoiseen pahvisalkkuun.

Lakritsfabriken joulukalenteri, kaunis joulukalenteri

 

4. Kikki K.: kaikkea pientä ja kaunista

Kikki K:n joulukalenteri, noin 115 e, on kaikille jotka tuntevat viehtymystä paperitarvikkeisiin ja pieniin koristeisiin. Jokaisesta luukusta paljastuu kauniita konttoritarvikkeita ja joulukoristeita.

Kikki K. joulukalenteri

5. Master of Malt -joulukalenteri aikuiselle: ginien ystävälle

Tyyliä on myös tässä aikuisten joulukalenterissa joka on täytetty pienillä ginipulloilla. Helsinki Distilling Company oli mukana kalenterissa pari vuotta sitten. Tänä vuonna kalenterista ei löydy yhtään suomalaista ginivalmistajaa, mutta ginien parhaimmistoa kuitenkin, 144,62 e, Master of Malt.

Master of Malt -gini -joulukalenteri

6. Lumene kosmetiikkakalenteri on klassikko

Lumenen joulukalenteriin on kätketty 24 vegaanista kauneustuotetta: 18 ihonhoitotuotetta ja kuusi meikkituotetta. Pohjoinen joulukauneuskalenteri on saatavilla loka-marraskuun 2019 ajan, ja sen hinta on 89,90.

Lumenen joulukalenteri

 

7. English Tea Shop teejoulukalenteri on kuin kirja

English Tea Shop teejoulukalenteri

Teen ystävän kovakantinen joulukalenteri sisältää 24 luomulaatuista teemakua pienissä lahjapaketeissa. English Tea Shopin teet tulevat Sri Lankasta omilta sopimusviljelijöiltä. Kalenterin hinta Life-myymälöissä on 17,90.

Näppärä voi tehdä joulukalenterin itse. Vinkkejä itsetehtyyn joulukalenteriin löydät jutusta Tee itse joulukalenteri.

Lue myös: Kuinka paljon säästät ostamalla kosmetiikkajoulukalenterin? Lue Annan juttu!

Kommentoi

Kommentoi juttua: Joulukalenteri aikuiselle 2019 x 7: tarjolla teetä, olutta, kosmetiikkaa, giniä...

Sinun täytyy kommentoidaksesi.