Joulukalenteri aikuiselle x 6: tarjolla teetä, olutta, kosmetiikkaa, giniä…

Jos etsit vaihtoehtoa perinteiselle suklaajoulukalenterille, katso nämä joulukalenterivinkit.

Joulukalenteri aikuiselle, mikä ihana pikkujoululahja! Vaikka olisi minkä ikäinen, ei voi välttyä houkutukselta availla joulukalenterin luukkuja.

Tarjolla onkin monen monta kaunista ja kiinnostavaa joulukalenteria niillekin, jotka eivät välitä perinteisistä. Valitsimme Dekon toimituksessa tämän joulun kiinnostavimmat, kauneimmat ja halutuimmat joulukalenterit aikuisille vuodelle 2018.

1. Nodqvistin joulukalenteri: Teetä ja sympatiaa

Teevalmistaja Nordqvistin suositusta joulukalenterista, 7,50 e, paljastuu 24 erimakuista teenautintoa pyramidipusseihin pakattuna. Mukana on sekä  maustettua mustaa, valkoista, vihreää että rooibos.teetä kaikille teenystäville.

Lue myös: 5 x kaunis teekuppi: Katso Dekon valinnat

Teejoulukalenteri, kaunis joulukalenteri, Nordqvist

 

2. Pien-olutjoulukalenteri: Oluen ystävälle

Olutjoulukalenteri on tarjoaa makuelämyksiä oluen ystävälle ja on samalla oiva tapa tukea suomalaisen pientuottajan toimintaa. Kalenterissa on 24 olutta, ja mukana on monta pienpanimoa. Kaikki Pien-olutjoulukalenterit,129 e, on käsin kasattu Helsingissä.

Olutjoulukalenteri, kaunis joulukalenteri aikuiselle, Pien

3. Susanne Kaufmannin joulukalenteri esteetikolle

Kosmetiikkakalentereita on markkinoilla monelta eri merkiltä, mutta esteetikon silmää miellyttää varmasti eniten itävaltalaisen luonnonkosmetiikkamerkki Susanne Kaufmannin kalenteri jonka pelkistetty valkoinen design sopii myös sisustukseen. Jokaisesta rasiasta paljastuu luonnonmukaisia ihonhoitotuotteita. Kalenterin hinta 130 e, Susanne Kaufmann.
Susanne Kaufmann kalenteri, kaunis joulukalenteri

4. Lakritsfabriken – lakritsin lumoa

Ruotsalaisen Lakritsfabrikenin joulukalenterissa, 39 e, on jokaiselle päivälle oma yksittäispakattu rasia, jossa on 30 grammaa herkullista lakritsia. Gluteeniton lakritsi sopii kaikille herkkusuille. Kalenteri on pakattu tyylikkääseen mustavalkoiseen pahvisalkkuun.

Lakritsfabriken joulukalenteri, kaunis joulukalenteri

5. Kikki K.: kaikkea pientä ja kaunista

Kikki K:n joulukalenteri, noin 115 e, on kaikille jotka tuntevat viehtymystä paperitarvikkeisiin ja pieniin koristeisiin. Jokaisesta luukusta paljastuu kauniita konttoritarvikkeita ja joulukoristeita. Kikki K. joulukalenteri

6. Master of Malt -joulukalenteri aikuiselle: ginien ystävälle

Tyyliä on myös tässä aikuisten joulukalenterissa joka on täytetty pienillä ginipulloilla. Helsinki Distilling Company oli mukana kalenterissa pari vuotta sitten. Tänä vuonna kalenterista ei löydy yhtään suomalaista ginivalmistajaa, mutta ginien parhaimmistoa kuitenkin, 144,62 e, Master of Malt.

Master of Malt -gini-joulukalenteri aikuiselle

 

Näppärä voi tehdä joulukalenterin myös itse. Vinkkejä itsetehtyyn joulukalenteriin löydät jutusta Tee itse joulukalenteri.

Keskustelu

Kommentoi juttua: Joulukalenteri aikuiselle x 6: tarjolla teetä, olutta, kosmetiikkaa, giniä…

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X