Sisustus Tilaajille

Karauttavatko yllätysvieraat kesämökin pihaan? Nappaa tästä parhaat ideat varavuoteisiin

Tänä kesänä useimmat lomailevat koti-Suomessa. Yllätysvierailta ei voida välttyä, ja heillekin pitäisi järjestää jokin nukkumapaikka.

Harvalla kesämökillä on runsaasti tilaa. Siksi varavuoteen olisi hyvä olla sohvasta muokattava monitoimikaluste. Tässä kolme vaihtoehtoa:

1. Runkopatja sohvana ja varavuoteena

Laadukkaan varavuoteen saa runkopatjoista. Arkikäytössä ne toimivat sohvina, ja siksi niihen kannattaa hankkia hyvät ja helposti pestävät päiväpeitteet. Parhaat ja istuvimmat päälliset ovat muotoon ommellut peitot nurkkalaskoksin – näin päällinen pysyy hyvin paikallaan. Paksu puuvilla tai kauniisti laskeutuva neulos ovat myös hyviä materiaaleja patjan päälle.

Runkopatja somistetaan päiväkäyttöön sohvaksi sijoittamalla sen päälle paljon tyynyjä erilaisin kuosein. Jos patjalle haluaa sohvamaiset käsinojat, laidoille tai vain toiseen voidaan asettaa putkimmainen pötkylätyyny.

Kun kaksi runkopatjaa asetellaan vaikkapa huoneen nurkkaan, saadaan aikaan tyynyjen somistama kulmasohva.

Lue myös: Kesämökki vuokralle tai omaksi? Kokosimme 10 tärkeää seikkaa, jotka kannattaa lukea ennen kuin hankkii mökin

Ikean valikoimista löytyy käsinojaksi mainio tyyny. Möjlighet-putkityyny (16,99 e) on 80 cm pitkä eli sama kuin monen runkovuoteen leveys. Jos kankaa pilkkukuosi ei sovi sisustukseen, päälle voi ommella mieleisemmän kankaan päälle. Kuva: Ikea

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.