Sisustus

Katso inspiroivat kuvat kohteestamme Mikkelin asuntomessuilla - Anita Koponen jakaa vinkit loft-tyyliin

Dekon nimikkokohde Mikkelin asuntomessuilla on upea teräsrakenteinen loft-talo MinunVALO. Sisustus sekoittaa klassisuutta ja modernia tehdasmaisuutta.

Sisustussuunnittelija Anita Koponen on suunnitellut Dekon tämän vuoden nimikkokohteen ilmeen Mikkelin asuntomessuilla. Hän antaa kolme vinkkiä loft-tyylin luomiseen.

Mikkelin asuntomessuilla 2017 talo MinunVALO
Näkymä järvelle avautuu heti sisääntullessa. Olohuoneen korkea ikkuna nousee yli 4 metriin. Talon lattia on betonia, jonka alle on asennettu lattialämmitys.

1 Ronskit materiaalit

Käytä pinnoissa, huonekaluissa ja sisustustavaroissa betonia, terästä, puuta ja lasia.

Mikkelin asuntomessuilla 2017 talo MinunVALO
Talon teräspalkkirakenne näkyy hyvin alakerrassa. Mustat portaat johtavat yläkerrassa eteiseen. Alakerrassa sijaitsee spa ja tilaa rennolle yhdessäololle.

2 Selkeys

Tavoitteena ovat avarat ja yhtenäiset tilat. Pinnoissa kannattaa valita yhdenmukainen linja läpi asunnon. Kalusteita on mieluummin vähän kuin liikaa ja ne ovat kookkaita ja selkeitä.

Mikkelin asuntomessuilla 2017 talo MinunVALO
Mustat liukuovet säästävät tilaa ja luovat kehykset huoneille. Anita toi käytävään tunnelmaa asentamalla valaisimet lattiaan.

3 Kerroksellisuus

Yhdistele uutta ja vanhaa. Anna historian näkyä, mutta tuo rinnalle modernia muotoilua ja linjakkaita tavaroita. Tämä tekee loftista kodikkaan.

Mikkelin asuntomessuilla 2017 talo MinunVALO
Musta on valittu talossa tehokkaaksi kontrastiksi vaaleille pinnoille. Noblessan musta keittiö sijaitsee olohuoneen ja ruokaryhmän välittömässä läheisyydessä.

 

MinunVALO on kohde numero 24 Mikkelin asuntomessuilla. Messut ovat auki 14.7.-13.8.

Lue lisää:

Messutalo MinunVALO on valmis – alkuperäinen visio piti loppuun asti

Sisustussuunnittelija Anita Koponen: ”Moderni omakotitalo on kaukana persoonattomasta ja kolkosta”

Katso 10 Mikkelin asuntomessutärppiä mustan ystävälle ja ota kohdenumerot muistiin

Kommentoi

Kommentoi juttua: Katso inspiroivat kuvat kohteestamme Mikkelin asuntomessuilla - Anita Koponen jakaa vinkit loft-tyyliin

Sinun täytyy kommentoidaksesi.