Sisustus Tilaajille

Mikä sai Essin ja Mikaelin palaamaan takaisin Nurmijärvelle? Katso kuvat, niin ymmärrät

Paritalo 90-luvulta ei välttämättä kuulosta houkuttelevalta. Sisustusta rakastava Essi kuitenkin näki, mitä asunnosta voi saada remontoimalla aikaan.

”Olemme olleet yhdessä nuoresta asti ja olemme molemmat näiltä nurkilta kotoisin. Lapsellisen uhmakkaasti päätimme, että näille kulmille emme ainakaan asettuisi enää koskaan asumaan. Ensimmäinen yhteinen vuokrakotimme oli Tikkurilassa.

Vuonna 2011 aloimme pohtimaan oman kodin hankkimista. Asuntojen hinnat – ja rahalla saatavat neliöt – saivatkin Nurmijärven kuulostamaan taas ihan mahdolliselta. Muutimme ensimmäiseen omistusasuntoomme rivitaloon, jossa asuimme neljä vuotta.

Viisi vuotta sitten löysimme tämän paritalon, joka oli lähes alkuperäisessä kunnossaan, suoraan vuodelta 1992. Rakastan sisustamista ja oli helppo nähdä, mitä tästä asunnosta voisi remontoimalla saada aikaan. Asunnon pohjaratkaisu viehätti meitä. Kodin kolme makuuhuonetta ja tilava olohuone, jossa yhdistyy ruokailutila ja keittiö, olivat meidän mieleemme. Myös oma piha ja pieni katettu terassi viehättivät.

Essi ja Mikael palasivat Nurmijärvelle, kun omistusasunnon hankkiminen tuli ajankohtaiseksi. Nyt elämä yksivuotiaan pojan ja kahden koiran ­kanssa soljuu  mukavasti sataneliöisessä paritalossa.
Essi ja Mikael palasivat Nurmijärvelle, kun omistusasunnon hankkiminen tuli ajankohtaiseksi. Nyt elämä yksivuotiaan pojan ja kahden koiran ­kanssa soljuu mukavasti sataneliöisessä paritalossa. Olohuoneen sohvapöydän virkaa hoitaa vanha, roskalavalta löytynyt tv-taso, josta on irrotettu renkaat. 
Aikaisemmin ruokailutilan vieressä oli kulmatakka. Viime vuonna kotiin hankittiin uusi, modernimpi Nunna Uunin takka harmailla laatoilla. Pholcin kattovalaisin on yksi harvoista kotiin uutena ostetuista sisustustuotteista. Ruokapöydän 80-luvun tuoleissa oli aiemmin muoviset rottinkijäljitelmäistuimet, mutta niihin sahattiin uudet istuinlevyt ja ne maalattiin mustiksi.
Aikaisemmin ruokailutilan vieressä oli kulmatakka. Viime vuonna kotiin hankittiin uusi, modernimpi Nunna Uunin takka harmailla laatoilla. Pholcin kattovalaisin on yksi harvoista kotiin uutena ostetuista sisustustuotteista. Se sopiikin hienosti viistokattoiseen tilaan. Ruokapöydän tuolit Essi löysi Tori.fi:stä, ja he kunnostivat yhdessä Mikaelin kanssa ne heille sopiviksi. 80-luvun tuoleissa oli aiemmin muoviset rottinkijäljitelmäistuimet, mutta niihin sahattiin uudet istuinlevyt ja ne maalattiin mustiksi.

Erityisen toimivaksi tämän asunnon tekee kylpyhuoneen takana sijaitseva kodinhoitohuone, jonne on oma sisäänkäynti saavuttaessa kotiin kuratassuisten koirien kanssa. Paritalo sijaitsee mukavalla alueella, jossa tärkeimmät palvelut ovat lähellä.

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.