Kaikissa seinissä on Tikkurilan maalisävy Laasti. Sen sävy elää kauniisti valon mukana. Jennin ja Joonaksen tekemässä remontissa mäntylattia hiottiin ja siihen tehtiin valkokuultolakkaus.
Sisustus Tilaajille

Lapsuudenkoti Kainuussa oli pelastettava – näin siitä tehtiin omannäköinen

Muualla vietettyjen vuosien jälkeen Jenni perheineen päätyi takaisin Kainuuseen remontoimaan Jennin lapsuudenkotia. ”En kokenut, että mitään olisi pitänyt erityisesti säästää”, Jenni kertoo.

Leevi-poika natustaa pöydän ääressä kurkkua ja väläyttää aina välillä leveän hymynsä vieraille. Labradorinnoutaja Pedro köllöttää keittiön ovensuussa.

”No niin, lähdehän touhuamaan”, Jenni Sirviö sanoo ja nostaa Leevin syöttötuolista.

Lue myös: Vihattu ja rakastettu sisustuspaneeli palasi – näin paneeli parantaa mielialaa

Jenni on kotoisin Kajaanista ja Joonas Sotkamosta, mutta he ovat lähteneet aikoinaan molemmat omille teilleen Kuopioon ja Rukalle. Pariskunta ehti asua pari vuotta myös saman katon alla Kuopiossa, kunnes työt kutsuivat Joonasta ravintoloihin Helsinkiin.

”Alkuun olin kauhuissani. Helsinki ei vain ole minun juttuni”, Jenni sanoo.

Hänelle olikin helpotus, kun he parin vuoden päästä muuttivat Kajaaniin. Päätös paluumuutosta syntyi, kun Jennin vanhemmat aikoivat myydä Jennin lapsuudenkodin.

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.