Sisustus

Messutalo MinunVALO on viimeisiä silauksia vaille valmis

Mikkelin asuntomessuihin on reilu kuukausi aikaa. MinunVALOssa kokonaisuuden pystyy jo hahmottamaan. Luvassa on jotain ainutlaatuista.

MinunVALO on jo nyt viimeisiä silauksia vaille valmis. Talo on täynnä upeita tuotteita, jotka ovat löytäneet oman paikkansa. Lopputulos on huikea.

mikkelin asuntomessujen talo MinunVALO
Kuva: MinunLOFT

MinunDESIGN-huonekalujen lisäksi messutalossa nähdään runsaasti Iskun kalusteita. Ne sopivat hienosti yhteen oman huonekaluperheemme kanssa. Sisustukseen on valittu puhdaslinjaisia ja skandinaavisia kalusteita. Päämakuuhuone ja sen walk-in-closet on viimeisen päälle suunniteltu kokonaisuus. Tila on todella kutsuva kaikkia yksityiskohtia myöten.

mikkelin asuntomessujen talo MinunVALO
Kuva: MinunLOFT

Lanseeraus luvassa

Sisustuksen kruunaa NunnaUunin uusi takkamalli, joka tuo lämpöä ja tunnelmaa yläkertaan. Malli lanseerataan Mikkelin Asuntomessuilla, joten sen pääsee näkemään ensimmäistä kertaa kohteessamme. Takan harmaa vuolukivi linkittyy talon pintoihin kauniisti. Tunnelmapihan näppärä bioetanoli-takka taas tuo tunnelmaa alakerran spa-olohuoneeseen. Alakerran spa-tilaan saatiin paikoilleen myös saunan kruunu, Narvin Trio-kiuas. Se on kaunis pari tummalle paneloinnille. Saunan somistaa Lapuan Kankurit, jolta tulevat myös päämakuuhuoneen pellavaverhot ja lastenhuoneen verhot. Messutalossamme nähdään paljon kotimaisia tuotteita. Kauniin rantareitin varrelle on noussut moderni, mutta ennen kaikkea kutsuva loft-koti.”

Mikkelin Asuntomessut 2017, Deko, minunloft, MinunVALO

Asuntomessut järjestetään Mikkelissä 14.7.-13.8.

 

Lue lisää:

Asuntomessut ja MinunLoft

Messutalo MinunVALOsta tulee tyylikäs ja kodikas loft-koti

Sisustussuunnittelija Anita Koponen: ”Moderni omakotitalo on kaukana persoonattomasta ja kolkosta”

Kommentoi

Kommentoi juttua: Messutalo MinunVALO on viimeisiä silauksia vaille valmis

Sinun täytyy kommentoidaksesi.