Sisustus Tilaajille

Nuorenparin viidennessä yhteisessä asunnossa meri ja luonto tulevat lähes sisään 

Meren läheisyys ja isot ikkunat houkuttelivat Johannan ja Rikun 1970-luvun taloon ja Helsingin Lauttasaareen.

Aika harvalla kolmekymppisellä pariskunnalla on takanaan jo useampi yhteinen koti. Johannalle ja Rikulle tämä koti on kuitenkin jo viides. He ovat ehtineet asua Eirassa 1920-luvun jugendtalossa, 1950-luvun haagalaiskodissa, Espoon Matinkylässä ja viimeksi Ruskeasuolla.

Ruskeasuolla Johanna ja Riku tekivät täysremontin, mutta Lauttasaareen muuttaessaan he säästyivät suurilta remonteilta. Täällä kaikki energia on saatu laittaa sisustamiseen.

”Nautimme siitä, että meillä on olohuoneessamme kolmeen ilmansuuntaan isot ikkunat.”

70-luvun pienkerrostalon julkisivussa on aikakaudelle tyypillinen tiikkiväritys. Asunnossa on koko olohuoneen levyinen parveke.
70-luvun pienkerrostalon julkisivussa on aikakaudelle tyypillinen tiikkiväritys. Asunnossa on koko olohuoneen levyinen parveke.

He ovat olleet todella tyytyväisiä edellisen asukkaan tekemiin materiaalivalintoihin. Kaunis lankkuparketti on klassinen valinta. Ikean keittiöön saatiin omaa ilmettä, kun yhdelle seinälle hankittiin String-hyllyt ja valkoisiin oviin vaihdettiin kullanväriset vetimet.

”Lattiakin on tosi hyvä, tammiparkettia, ja sen sävy on ihan täydellinen muulle sisustukselle. Mattoja ei oikeastaan tarvita, kun lattia on kaunis.”

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.