Sisustus Tilaajille

Olohuoneen kalusteisiin on tullut väriä ja leikkisyyttä – Uskallatko tehdä rentoiluhuoneesta oman näköisesi?

Olohuone on todellinen kodin monitoimitila: lepopaikka, majoituspiste, jumppahuone ja ja juhlien näyttämö. Uusissa olohuoneen kalusteissa korostuu mukavuus ja toiminnallisuus.

Muotoilija Aino Michelsen kertoo, että olohuoneen kalusteissa saa nyt olla leikillisyyttä ja väriä. Lue ammattilaisen vinkit olohuoneen sisustukseen:

1. Miten olohuoneen uudistus kannattaa aloittaa?

Lähtisin ensimmäiseksi miettimään, mitkä olemassa olevista kalusteista ovat mieluisia ja mitkä niistä haluaisin säilyttää. Sitten arvioisin, millaista kunnostamista ne ehkä tarvitsevat. Ja mitkä uudet kalusteet sopivat niiden seuraksi. Olohuoneen sisustukseen valitsisin ensimmäiseksi suuret, visuaalisesti hallitsevat elementit, kuten sohvan. Se ohjaa sitten muita valintoja.

2. Mikä oman olohuoneen sisustamisessa on tärkeintä?

Kannustan jokaista sisustamaan olohuoneesta tilan, jossa itse viihtyy ja joka heijastelee omia makumieltymyksiä. Sisustuksen ei tarvitse noudattaa totuttuja normeja tai yhtä kaavaa, sillä meillä kaikilla on omat tarpeemme. Rakenna rohkeasti oman näköinen tila.

Lue myös: Et kai ota sisustamista liian vakavasti? 7 keinoa tuoda leikkisyyttä tilaan kuin tilaan

Muotoilija Aino Michelsen.
Muotoilija Aino Michelsen.

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.