Onko säilytys ongelma kylpyhuoneessa? Mieti hyllyratkaisusi uusiksi 4 vinkin avulla

Avohyllyt tuovat lisätilaa tavaroille ja samalla elävyyttä kylpyhuoneeseen. Katso oheiset vinkit, kuinka perushyllyt voi korvata jännittävämmillä ratkaisuilla.

1 Mieti hyllyn asennuskorkeutta

Hyllyn ei tarvitse aina olla korkealla, vaan sen voi asentaa myös altaan alle. Tällöin hyllyn kannattaa olla mahdollisimman leveä, jotta se toisi vastapainoa yläpuolella olevalle altaalle. Leveällä hyllylle on myös helppo pinota kylpypyyhkeet ja suuremmat säilytyskorit.

kylpyhuone

Kuva: H&M

2 Hyödynnä hankalat kulmat ja syvennykset

Ikkunasyvennyksistä voi muodostaa loistavat kehykset hyllyille. Kannattimiin kannattaa valita lasihyllyt, jotta valon kulku ei esty ja vaikutelma säilyy ilmavana. Käytä hyväksesi myös huoneen kulmat.

kylpyhuone

Kuva: Mora

3 Voisiko hyllyn korvata naulakolla?

Oletko ajatellut, että pitkällä ja sirolla naulakolla voi korvata hyllyjä? Koukkuihin voi ripustaa koreja, joissa on hyvä piilo tilpehööreille. Kun kiinnität monta naulakkoa peräkkäin koko seinän pituudelta, saat samalla kylppäriin hauskan elementin.

pyyhenaulakko

Kuva: Ellos

4 Irtokaluste voi olla paras ystäväsi vuokrakodin kylppärissä

Seisova hylly on hyvä ja helppo vaihtoehto, jos ei halua porata seiniin. Ikean uusi Vilto-hylly on sopivan kapea ja siro pieniin tiloihin. Sarjaan kuuluu myös kätevä teline, johon pyyhkeet saa ripustettua kauniisti kuivumaan.

kylpyhuone

Kuva: Ikea

Avainsanat

Keskustelu

Kommentoi juttua: Onko säilytys ongelma kylpyhuoneessa? Mieti hyllyratkaisusi uusiksi 4 vinkin avulla

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X