Sisustus Tilaajille

Sohvat ovat nyt veistoksellisia ja pehmeitä pesiä – väreissä suosiota kasvattavat pehmeät hiekan sävyt 

Suomalaiset ovat rakastaneet harmaita autoja ja harmaita sohvia. Nyt sohvissa suosiotaan lisää greige, beigen ja harmaan sekoitus, sekä hiekan sävyt. 

Uudet sohvamallit ovat veistoksellisia, ja niiden jalat on häivytetty lähes koko­naan näkyvistä, jolloin sohvaan muodostuu suuria yhtenäisiä pintoja. Aiemmin Suomessa myytiin eniten harmaita sohvia, mutta nyt suosiotaan ovat kasvattaneet pehmeät hiekan sävyt sekä beigen ja harmaan sekoitus, ­greige. Yllä olevan kuvan Kolo-sohva, alk. 2 016 e, on Kuusilinnan omaa mallistoa.

Kurkista sohvakaupoilla myös myös ”konepellin” alle

1. Suosikkikalusteista haluaa pitää huolta

Valitse olohuoneeseen kalusteita, jotka miellyttävät omaa silmääsi, sillä silloin kalustetta tulee käytettyä pitkään ja sitä haluaa myös huoltaa, kun elämä jättää siihen jälkensä.

2. Koeistu nojatuolit ja sohvat

Kalusteiden valintaan kannattaa uhrata hieman ­aikaa. Koeistu sohvat ja tuolit ennen ostamista, mielellään koko perheen voimin. Olemme ­kaikki eri ­kokoisia, joten kalusteiden oikeilla mittasuh­teilla on tärkeä merkitys istumamukavuudelle. Testatessa saat myös konkreettisen tuntuman istuimen pehmeyteen ja laatuun.

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.