Sisustus

Uudet valaisimet

Tanskalaisen Normann Copenhagenin uutuusvalaisimet on suunniteltu niin kotikäyttöön kuin toimistotiloihin. Valaisimet muuntuvat monenlaisiin sisustustyyleihin ja värivaihtoehtojakin on useita.

Normann Copenhagenin pöytävalaisin

Momento-pöytävalaisin on italialaisten Daniel Debiasin ja Federico Sandrin suunnittelema yksinkertaistettu versio perinteisestä toimistovalaisimesta. Tyypillisen teknisen toimistovalaisimen yksityiskohdat on korvattu tyylikkään tasapainoisella arkkitehtuurilla, joka mahdollistaa valon säätelyn tilanteeseen sopivaksi. Käytännöllinen ja upea Momento-valaisin löytyy mustana, valkoisena, harmaana ja petrolinvihreänä.

Normann Copenhagenin lattiavalaisin

Debiasin ja Sandrin suunnittelema kauniin siro Stage-lattiavalaisin on saanut inspiraatiota spottivalaisimista, joita ammattilaiset käyttävät elokuvatuotannoissa ja kuvauksissa. Valaisin ja valonlähde ovat säädettäviä ja hoikka jalusta antaa Stage-valaisimelle ainutlaatuisen puhtaan ilmeen. Valaisin on saatavana mustana, valkoisena, harmaana sekä petrolinvihreänä.

Normann Copenhagenin seinävalaisin

Marianne Andersenin suunnittelema Rise on mutkaton ja monipuolinen seinävalaisin. Sen minimalistisuus ja klassiset materiaalit sopivat moniin eri sisustustyyleihin. Valaisinta voi käyttää suorana kohdevalona tai kääntää varjostimen kohti kattoa ja luoda tunnelmallisen valaistuksen.  Stage -valaisin on saatavana mustana, valkoisena, harmaana, petrolinvihreänä ja raikkaan keltaisena. Lisätietoja: Normann Copenhagen.

Lue lisää valaisinuutuuksista lokakuun Dekosta.

 

 

Kommentoi

Kommentoi juttua: Uudet valaisimet

Sinun täytyy kommentoidaksesi.