Villa Tango on Seinäjoen Asuntomessujen paras talo

Viime kesänä järjestettyjen Seinäjoen Asuntomessujen kävijät valitsivat Forte Kivitalojen kohteen 12 Villa Tango messujen parhaaksi taloksi.

Kohde 12 Villa Tango

Kohde 12 Villa Tango

Villa Tango sai 8,9 % annetuista äänistä. Kävijät arvostivat erityisesti kohteen ulkonäköä sekä sisustus- ja tilaratkaisuja. Villa Tango voitti äänestyksen myös sarjoissa Paras sisustus ja Paras piha.

Kohde 25 Cubo

Kohde 25 Cubo

Kisa käytiin kolmen kohteen kesken. Paras talo -äänestyksessä toiseksi sijoittui Teri-Talot Oy:n kohde 25 Cubo. Kolmannen sijan nappasi kohde 9 Heikius Hus-Talo. Kaikkien kolmen kärkeen sijoittuneiden kohteiden osalta äänestäjät arvostivat samoja asioita eli ulkonäköä sekä sisustus- ja tilaratkaisuja.

Kohde 9 Heikius Hus-Talo

Kohde 9 Heikius Hus-Talo

Paras sisustus -äänestyksessä kolmikon järjestys oli sama, mutta Paras piha -äänestyksessä kakkostila meni Heikius Hus-Talolle ja kolmannen tilan sai Cubo.

Sisustuksellisista ratkaisuista äänestäjät kiittelivät Villa Tangon laatutasoa sekä Cubon ja Heikius Hus-Talon värien käyttöä. Villa Tangon sisustuksen olivat suunnitelleet Leila Rajala ja Ulla-Helena Kuljunlahti.

deko_kohde12_s

Cubon suunnittelusta vastasivat sen asukas Laura Jokiranta ja sisustussuunnittelija Elina Ristimaa. Heikius Hus-Talon sisustuksen oli tehnyt Ida Röj.

Lue lisää äänestyksen tuloksista: Asuntomessut

 

 

Avainsanat

Keskustelu

Kommentoi juttua: Villa Tango on Seinäjoen Asuntomessujen paras talo

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X