Himahella

Blonditiina meni Youtubeen ja Instagramiin: Himahellassa jatkossa myös kuvakoosteita

Nykyisin ei ole elämää ilman some-elämää. Blonditiinankin elämä on puolijulkista, vaikka sometankin pääasiassa työhöni liittyvistä asioista.  Henkilökohtaisen siviilielämäni pidän näiden postausten ulkopuolella.

Videolla Blondin oma Sideways Kaliforniassa.

Liikkuvasta kuvasta on tullut yhä suositumpaa ja pitkiä jorinoita harva jaksaa enää lukea. Sellaista tämä nykyihmisen elämä on.  Kuljen viikottain erilaisissa tapahtumissa ja maailmallakin reissaan koko ajan kamera laukaisuvalmiina. Pelkästää iPadiltani löytyy yli 50 000 kuvaa. Niinpä opettelin käyttämään videotyökalua, jolla pystyn jatkossa kertomaan minuutissa missä kulloinkin  työrintamalla mennään.

Viikonlopun aikana koostin melkein sata lyhyttä videota olemassaolevasta kuvamateriaalista. Niitä katsoessa täytyy muistaa, että vasta treenaan uuden työkaluni kanssa. Mutta pyrin kehittymään koko ajan. Jaan videopätkiä niin täällä Himahellassa kuin Youtubessa ja Instagramissa. Edellämainituista minut löytää Blonditiina ja @blonditiina -nimillä. Myös hastag #himahella on käytössä.

Tässä postauksessa on nyt kolme alkupalaa tulevasta. Ensimmäinen kooste on Kalifornian viinimatkaltani muutaman vuoden takaa ja toinen on näyttelijä Ville Haapasalon georgialaisen Purpur ravintolan avajaisista sekä helmikuiselta Villen syntymäpäivänä pidetyltä lehdistölounaalta. Ravintola Purpur sijaitsee Rickhardinkadulla Helsingissä ja Ville on kuulemma itse paikalla sielä parina iltana viikossa.

Kolmas kuvakooste on ruokaelämys, jota vastaavaa en ole aikaisemmin kokenut. Tammikuussa matkamessujen aikaan ruokatoimittajia ja -bloggareita oli kutsuttu Helsingin Latvian suurlähetystöön kokemaan jotain aivan huikeaa. Latvian foodexperience on ehdottomasti upein tapahtuma, mitä alkuvuoden aikana työrintamalla olen kokenut. Kuvat puhukoot puolestaan, mutta kannattaa muistaa, että Latvia on  Euroopan gastronominen alue 2017 (European Gastronomy Reagion 2017).

Useampaan kertaan Latviassa käyneenä olen aivan myyty maalle. Riikaan lentää tunnissa, joten kaukana se ei todellakaan ole. Suosittelen lämpimästi pitkää viikonloppua Baltian Pariisissa. Lue myös Riikasta kirjottamani postaus!  Postauksen vinkeillä voit suunnistaa Riikassa vaikka koko viikonlopun. Ystäväni teki näin ja kehui Himahellan ravintolavinkkejä kovasti. Ruokatoimittajat tekivät opintomatkan Riikaan syyskuussa 2016 ja tutustuimme silloin Riian parhaimmiksi rankattuihin ja/tai trendikkäimpiin ravintoloihin. Eikohän Riikakin saa oman videokoosteensa kunhan sellaisen vain ennätän tehdä.

Riika-ruokamatkalla Baltian Pariisissa

Blondihan on kuin vierivä kivi, se ei sammaloidu. Elämänohjeeni on suoraan idoliltani Minna Canthilta: Kaikkea muuta, kunhan ei nukkuvaa, puolikuollutta elämää.

Ja Blondin saappaat ovat tehty kulkemaan! Niin kauan kuin henki suinkin pihisee ja polvet pelaa.

Videoterveisin

Blonditiina


    Olen Tiina Rantanen,  monissa liemissä keitetty ruoka- ja viinitoimittaja, 7 kirjaa kirjoittanut tietokirjailija, kotitalousopettaja, purkkiblondi sekä ylpeä äiti. Olen aina ollut ruokaihminen henkeen ja vereen. Ruokafilosofiani on urani alusta asti ollut: ”Herkkuja helposti”, eikä blogini kotikeittiöön suunnitellut ruokaohjeet tee siitä poikkeusta. Ruoan lisäksi rakastan matkustamista ja maailman katsomista kamerani linssin läpi. Toimittajana otan postauksissani kantaa myös ruokamaailman kuumiin puheenaiheisiin.

Yhteydenotot: tiinajrantanen@gmail.com  

Kommentoi

Kommentoi juttua: Blonditiina meni Youtubeen ja Instagramiin: Himahellassa jatkossa myös kuvakoosteita

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *