Ihmiset

Anna: Relove-yrityksen perustaja Noora Hautakangas, 39 : ”Biologinen kelloni ei tikitä, mutta pelkään katuvani myöhemmin, jos emme yritä”

Relove-yrityksen perustaja ja vuoden 2007 Miss Suomi Noora Hautakangas on pitänyt yhtä kumppaninsa Eero Ukkosen kanssa kohta jo kymmenen vuotta.

Alkukesästä vuonna 2014 Relove second hand -kahvilakonseptin perustajan Noora Hautakankaan Yorkshirenterrieri Wallu säikähti trukkia ja alkoi haukkua äänekkäästi.

Eero Ukkonen kuuli haukunnan ja riensi rauhoittelemaan koiraa.

Hetki tämän jälkeen Noora saapui paikalle, sillä hän oli suunnittelemassa kirpputoritapahtumaa paikalla ja lähti jatkamaan matkaansa Wallun kanssa.

Kohtaamisesta ei ehtinyt kulua kuin puolisen tuntia, kun Eero laittoi Nooralle Facebookin Messengerissä viestiä.

Eero tiedusteli Wallun rotua ja kertoi hänellä olevasta koirakuumeesta. Eero oli tunnistanut Nooran ja etsinyt hänen profiilinsa sosiaalisesta mediasta.

”Mielestäni katseemme kohtasivat tavalla, jonka ansiosta rohkaistuin lähestymään Nooraa. Oikeastaan tuntui, ettei minulla ollut muita vaihtoehtoja – siinä hetkessä oli jotain selittämätöntä”, Eero muistelee Annassa.

Kaksikon viestittely oli tiivistä. Kesällä juhannukseksi oli luvassa huonoa säätä ja Noora ilmoitti Eerolle lähtevänsä ulkomaille ja pyysi tätä mukaansa. Yhteisen matkan he varasivat Turkkiin.

”Se oli melkein kuin ensitreffit ulkomailla – saman tien syvän päätyyn”, Noora sanoo Annassa.

Nykyään Eero työskentelee  Relove-yrityksen toimitusjohtajana ja pyörittää omaa venealan yritystään. Noora on Reloven luova johtaja.

Kaksikko on miettinyt adoptiota

Anna-lehti kertoo, että pari on jo useamman vuoden ajan kamppaillut perheen perustamiseen liittyvien ristiriitaisten ajatusten kanssa. 

”Biologinen kelloni ei tikitä millään tavalla, mutta samalla pelkään katuvani myöhemmin, jos emme yritä saada omaa perhettä. Ärsyttää, kun en tiedä, mikä olisi oikea ratkaisu – kunpa saisin tähän asiaan universumilta jonkinlaisen merkin”, Noora kertoo lehdessä.

Pari on puhunut myös adoption mahdollisuudesta.

”En rehellisesti sanottuna välttämättä halua äidiksi ja saada omia biologisia lapsia”, Noora sanoo Annassa.

Adoptiosuunnitelmat eivät ole edenneet kovin pitkälle, mutta Noora on selvittänyt prosessia ja sen etenemistä. Hän tietää prosessin olevan pitkä ja vaikea.

”Silti ajatus siitä, että voisimme antaa perheen sitä tarvitsevalle lapselle, tuntuu enemmän omalta kuin oman biologisen lapsen yrittäminen”, Noora sanoo Annassa.

Lue koko juttu Annasta: Adoptiota Eero-puolison kanssa pohtinut Noora Hautakangas: ”Pelkään katuvani myöhemmin, jos emme yritä saada omaa perhettä”

Kommentoi

Kommentoi juttua: Anna: Relove-yrityksen perustaja Noora Hautakangas, 39 : ”Biologinen kelloni ei tikitä, mutta pelkään katuvani myöhemmin, jos emme yritä”

Sinun täytyy kommentoidaksesi.