Ihmiset

Anna: Vappu Pimiä on tottunut ulkonäkönsä arvosteluun, mutta silti tuskailee välillä vartaloaan: ”Tietysti minäkin olen turhamainen”

Vappu Pimiä on uransa aikana saanut kuulla asiattomia kommentteja ja tuntemattomien haukkuja. Vaikka nahka on nykyään paksumpi, välillä kommentit menevät ihon alle, Anna-lehti kirjoittaa. 

Tv-esiintyjänä Vappu Pimiä on joutunut tottumaan oman olemuksensa arvosteluun. Silti asiattomat kommentit satuttavat, hän kertoo Anna-lehdessä.

Uran alkuvaiheessa Vappu oli juontajana chatissa ja Big Brother -ohjelmassa. Siellä saatu palaute oli välillä suorastaan törkeää.

”Jouduin kasvattamaan paksun nahan kestääkseni sen. Silti asiattomat haukut pääsevät yhä joskus ihon alle. Se ärsyttää ja harmittaa”, Vappu sanoo Annassa.

Lue myös: Supersiskokset Vappu Pimiä ja Veera Rikkonen Annassa: ”Kumpikin meistä on aloittanut työuransa likaisia vessoja kuuraamalla”

Vappu Pimiä ei suostu moittimaan ulkonäköään lasten kuullen – vaikka joskus vatsamakkara tuskastuttaa

Tuntemattomien ikävät kommentit saattavat koskea niin ulkonäköä kuin muuta olemusta, mutta Vappu ei annan niiden määrittää häntä itseään.

”Täytettyäni 40 aineenvaihdunta hidastui ja kilot tarttuvat hanakammin. Päätin jo esikoisemme Violan syntyessä, etten ikinä moiti ulkonäköäni lasten kuullen”, hän sanoo Annassa.

”Tietysti minäkin olen turhamainen ja tuskailen joskus vatsamakkaraani. Sitten muistutan itseäni, miten se on saatu aikaan. Nautinnolla.”

Lue myös: Tällainen on Vappu Pimiän uusi koti – katso videot asunnosta ennen ja jälkeen remontin!

Arkeen kuuluu urheilu – salilla tai mökillä

Vappu Pimiä kertoo Annan haastattelussa pitävänsä huolta kunnostaan kuntosalitreenillä, nyrkkeilyllä, fustralla, vesijuoksulla ja lenkkeilyllä.

”Korona-aikana olen harrastanut liikuntaa jopa päivittäin, mutta matalammalla sykkeellä. Mökilläkin olisi kaikki tarpeellinen välineistö punttitreeniin, mutta kun nyt ei vaan huvita! Katson, että kehoni tarvitsee tällä hetkellä toisenlaista huoltoa”, Vappu sanoo Annassa.

”En tavoittele sikspäkkiä. Urheilen, jotta kehoni on vahva ja voin hyvin.”

Ruokafilosofia on yksinkertainen: kaikkea kohtuudella. Vappu ei kiellä itseltään mitään, mutta yrittää noudattaa 80:20-periaatetta. Arkena panostetaan terveellisyyteen, viikonloppuna saa nautiskella.

”Arkena koko perhe syö samaa kotiruokaa. En halua antaa lapsille sellaista esimerkkiä, että vanhemmilla on eri ateriat. Tyttöjen herkkua on pasta. Jos he eivät ole nätisti, uhkaan tehdä kaalilaatikkoa.”

Lue myös Annan juttu: Vappu Pimiä uskoo kiitollisuuden voimaan: ”Kriisistä selviydyttyä muistaa, kuinka onnekas on”

Kommentoi

Kommentoi juttua: Anna: Vappu Pimiä on tottunut ulkonäkönsä arvosteluun, mutta silti tuskailee välillä vartaloaan: ”Tietysti minäkin olen turhamainen”

Tummu ja Tuhuva

Koripaikkakunnallani käytettiin nimitystä tummu ja isoisästä tuhva. Mieheni puolella käytetään isoäidistä myös muori nimittystä.

Mumma

Mumma, vähän erilainen täällä hämeessä….

Et

Vappu olet kaunis nainen olen ihastunut sinun ♥️ saisinko Puh numeron voisin soittaa sinulle olen kiinnostunut sinun ♥️ olis kiva tavata sinut tulisitko treffeille minun kanssa t et rakkaudella sinun ♥️

Et

Vappu Pimiä ♥️♥️♥️♥️♥️♥️💋💋💋💋💋💋👍💕🌹olen katsellut sinua tästä olis kiva tavata sinut t et

Kipa

Eikö tuota pimeää vappua jo sais pois ruudusta? Itseään täynnä oleva tyyppi. Ällö. En enää katso Maajussin morsianta sen jälkeen kun Miia Nuutila poistui sarjasta. Moni muu on samaa mieltä.

Sinun täytyy kommentoidaksesi.