Ihmiset Tilaajille

Ennen Kaisa Liski huusi, enää ei: "Nyt olen erilainen äiti"

Kiinteistökuningatar <strong>Kaisa Liski</strong> elää 50-vuotiaana elämänsä kiireisimpiä vuosia pienen pojan äitinä. Jatkuva stressi väsyttää, ja painoakin on kertynyt. Silti Kaisa ei malta hidastaa.

Useampi talvihaalari, läjä housuja, kenkiä ja paitoja. Laadukkaita merkkejä, kestäviä materiaaleja.

Kaisa Liski oli ostanut pojalleen Manulle vaatekerrat sisä- ja ulkovaatteita seuraavaksi puoleksitoista vuodeksi, asetellut ne kaappiin ja yrittänyt saada puolisonsa Kimmon kiinnittämään huomiota uusiin hankintoihin. Mutta Kaisa ei suinkaan hamstrannut tavaraa kauppojen alennuslaareista kuten hän Kimmolle asian esitti. Hän osti vaatteita, koska pelkäsi omaa kuolemaansa.

”Podin valtavaa kuolemanpelkoa Manun vauva-aikana. Ajattelin, että jos nyt kuolen, niin lapsella on ainakin sopivia vaatteita. Olin vakuuttunut, että Kimmo ei pärjäisi Manun kanssa kaksin eikä ainakaan osaisi pukea häntä”, Kaisa Liski kertoo.

Kaisan oma lapsuus oli vähävarainen. Hän muistaa kulkeneensa aina käytetyissä ja kuluneissa vaatteissa. Siksi hänelle on tärkeää, että oman lapsen vaatteet ovat ehjiä, puhtaita, oikean kokoisia ja sesongin mukaisia.

Nyt pahin kuolemanpelko on helpottanut ja syksyllä esikouluun menevän Manun äiti elää 50-vuotiaana elämänsä kiireisimpiä ruuhkavuosia.

Niihin kuuluvat äitiyden paineet, unettomat yöt ja joskus, äärimmäisen harvoin, myös pitsiset yöpaidat.

Kaisa Liski on nyt erilainen äiti

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.