Anna: Nina Tapio ja Reijo Kontio ovat eronneet: ”Liitossamme tuli vastaan asioita ja kipupisteitä, joista emme päässeet yli”

Nina Tapion kahdeksan vuoden avioliitto tuli päätökseen viime keväänä. Laulaja kertoo Anna-lehdessä kipeästä päätöksestä.

Laulaja Nina Tapio, 48, teki aviopuolisonsa Reijo ”Reka” Kontion kanssa kipeän päätöksen viime helmikuussa, kirjoittaa Anna-lehti. He muuttaisivat erilleen ja eroaisivat kahdeksan vuoden avioliiton jälkeen.

Lue myös: Nina Tapio rakastui Euroviisujen turvakoordinaattoriin: Paljastaa Seurassa rakkaustarinan alun

Ratkaisu ei syntynyt kevyesti eikä nopeasti. Vaikka asiaa oli ryhdytty harkitsemaan yhdessä jo vuotta aiemmin, Nina pelkäsi tekevänsä elämänsä virheen.

”Tarpeeksi asiaa pohdittuamme oli tunnustettava, ettei meillä ollut toisillemme enää annettavaa tai opittavaa. Mieletön rakkaustarinamme tuli tiensä päähän”, Nina Tapio kertoo Anna-lehden haastattelussa.

Nina Tapio erosi: näin rakkaustarina alkoi

Ninan ja Rekan rakkaustarina alkoi vuoden 2007 Eurovision laulukilpailuiden harjoituksissa. Ninaa 17 vuotta vanhempi Reka työskenteli turvakoordinaattorina ja avusti Ninan laskeutumaan Hartwall Areenan katosta alas lavalle.

Pari meni naimisiin vuonna 2012 ja samana vuonna syntyi Vilho-poika. Nina oli varma, että oli löytänyt sielunkumppaninsa.

”Uskon sielunkumppanuuteemme edelleen. Mutta liitossamme tuli vastaan asioita ja kipupisteitä, joista emme päässeet yli. Hakkasimme molemmat päätämme seinään, ja jossain kohtaa oli pakko todeta, että emme pääse eteenpäin”, Nina muotoilee.

Anna-lehti kertoo, ettei eroon liity draamaa tai suuria riitoja. Välit ovat hyvät, ja Vilhon asioita hoidetaan hyvässä hengessä. Poika asuu vanhemmillaan vuoroviikoin.

Lue myös Seura.fi: Laulaja Nina Tapio ammentaa voimaa elämänkokemuksistaan – niistä kaikkein raskaimmistakin: ”Kun menettää jotain, saa jotain muuta tilalle”

”Toivon vilpittömästi hänelle kaikkea hyvää”

Erosta huolimatta Nina ei kadu rakastumista tai kahdeksanvuotista avioliittoaan. Hyvät muistot jäävät elämään, eikä ero pyyhi mitään niistä muistoista pois. Ninalle olikin tärkeää, että liitto voitiin jättää yhdessä rakkaudella, ei vihalla tai katkeruudella.

”Hän on edelleen se sama mies, johon palavasti rakastuin, ja välitän hänestä yhä. Toivon vilpittömästi hänelle kaikkea hyvää”, Nina sanoo Annassa.

”Olin ajatellut, että tämä suhde kestäisi loppuelämäni, enkä tietenkään toivonut, että näin kävisi. Vaikka eromme on sopuisa, toisesta luopuminen tuntuu vaikealta ja sattuu.

Uuteen rakkauteen Nina ei olekaan heti syöksymässä.

”En ole valmis luopumaan löytämästäni itsenäisyydestä.”

Lue myös Annan juttu: Nina Tapion kahdeksan vuoden avioliitto päättyi eroon: ”Mieletön rakkaustarinamme tuli tiensä päähän”

Avainsanat

Keskustelu

Kommentoi juttua: Anna: Nina Tapio ja Reijo Kontio ovat eronneet: ”Liitossamme tuli vastaan asioita ja kipupisteitä, joista emme päässeet yli”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X