Ella Kanninen

Ella Kanninen Annassa etäsuhteestaan: ”Emme edes osaisi elää koko ajan kylki kyljessä”

Välillä Ella Kanninen ei näe Italiassa asuvaa puolisoaan viikkoihin. "Minulla ei ole tarvetta tietää koko ajan, missä mieheni liikkuu", Ella kertoo uudessa Annassa.

Kun toimittaja ja juontaja Ella Kanninen, 44, muutti viime kesänä töidensä takia takaisin Suomeen, puoliso Valerio Chinca jäi Italian kotiin. Ellan mukaan lähtivät pariskunnan lapset Leonardo, 11, ja Raffaele, 8, sekä perheen kaksi löytökissaa.

”On taloudellisesti raskasta ylläpitää kahta huushollia. Mutta työtilanteemme saattavat muuttua nopeasti. Ja kun on lapsia, arki on sujuvampaa, kun molemmista kodeista löytyvät käyttövaatteet, puurokattilat ja lettupannut”, Ella kertoo uudessa Annassa.

Lue myös: Vuosia etäsuhteessa elänyt Sinikka Sokka: ”En halua tällä hetkellä määritellä parisuhdestatustani”

Ella Kanninen jakaa kotityöt puoliksi miehensä kanssa

Ella kertoo Annassa, että perhe on tiivis, vaikka asuukin kahdessa eri maassa. Kun ollaan saman katon alla, kaikki tehdään yhdessä.

Ella ja Valerio ovat alusta asti jakaneet arjen pyörittämisen puoliksi. Kun kuvausmatkat ovat kuljettaneet Ellan maailmalle useammaksi viikoksi kerrallaan, Valerio on ottanut vastuun kodista.

”Valeriota onkin joskus nimitelty mammoksi, miespuoliseksi äidiksi, mutta se ei käy hänen itsetunnolleen. Hänestä on hienoa, että isä on lapsille yhtä tärkeä kuin äiti. Voin lähteä huoletta työkeikoille kun tiedän, että kotona kyllä pärjätään”, Ella kertoo Annassa.

Lue myös: Kun kodin metatyö uuvutti minut, lopetin sen – tämä päätöksestä seurasi

Ella Kanninen

”Sinä senkin yli-itsenäinen nainen!”

Ella Kanninen kertoo Annassa, että etäsuhteessa eläminen sopii hänelle ja Veleriolle hyvin. Välillä aikaa vierähtää jopa useita viikkoja siten, ettei pariskunta näe toisiaan.

”Olemme molemmat tilaa vieviä ihmisiä ja teemme paljon etätöitä kotona. Emme edes osaisi elää koko ajan kylki kyljessä.”

Erillään eläminen perustuu luottamukseen.

”Minulla ei ole tarvetta tietää koko ajan, missä mieheni liikkuu. Meillä molemmilla on vapautemme. En jäisi suhteeseen, jossa minua yritettäisiin kontrolloida.”

Jos erimielisyyksiä ilmenee, ne hoidetaan usein puhelimitse. Riidat saattavat kärjistyä siihen, että toinen painaa punaista luuria. Sitten hengitellään hetki ja palataan asiaan.

”Riidan tuoksinassa mies saattaa huutaa: ’Sinä senkin yli-itsenäinen nainen!’ Minua se naurattaa. Itsepä valitsi. Tuskin Valerio haluaisi vaimoa, joka olisi koko ajan kotona kokkaamassa ja silittämässä paitoja”, Ella pohtii Annassa.

Lue myös Annan juttu: Ilman puolisoaan Suomeen muuttanut Ella Kanninen: ”Meille sopii elää erillään pitkiäkin aikoja”

Avainsanat

Keskustelu

Sanasta sanaan kopioitu toisen lehden jutusta. ”Teksti: toimitus ”

Kommentoi juttua: Ella Kanninen Annassa etäsuhteestaan: ”Emme edes osaisi elää koko ajan kylki kyljessä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X