Ihmiset

Anna spekuloi: 3 asiaa, joiden avulla prinsessa Victoria pysyy suosionsa huipulla

Lisää lapsia vai puolison rooliin päivitystä? Anna paljastaa, miten Ruotsin kruununprinsessa Victoria säilyttää suosionsa.

Ruotsin prinsessa Victoria on onnistunut säilyttämään suosionsa, vaikka Ruotsin kuningashuoneen suosio laskee. Kruununprinsessan 41-vuotissyntymäpäivän kynnyksellä Anna-lehti pysähtyi spekuloimaan, mitä Victorian pitää tehdä, jotta hän pysyy suosionsa huipulla.

Lue myös: Seura: Prinsessa Madeleine kasvoi bileprisessasta suurperheen äidiksi

1. Lapsiluvun kasvattaminen

Victorian ja puoliso Danielin suloiset lapset ovat sulattaneet kansalaisten sydämet. Pikkuprinssi Oscar on kahden vuoden ikäinen ja äitinsä jälkeen Ruotsin kuningattareksi kruunattava Estelle kuusivuotias.

”Oscar on rauhallinen, hieman varautunut mutta ei pelokas. Estelle taas on täynnä elämää. Hän rakastaa ihmisiä ja on luottavainen, sosiaalinen ja huumorintajuinen”, on Victoria kuvaillut lapsiaan.

Uuden Annan mukaan ruotsalaiset kuitenkin ihastuisivat ikihyvikseen, jos prinsessa Victoria ja puoliso Daniel saisivat kolmannen lapsen. Kruununprinsessan suosiolle tällaisellakin seikalla voi olla merkitystä.

2. Puolison rooliin uusi kulma

Prinsessa Victoriaa ja prinssipuoliso Danielia yhdistää arvostava ja kunniottava rakkaus, joka on yksi tulevan hallitsijaparin vahvuuksista.

”Meillä on Danielin kanssa vahva ystävyys, joka on rakkautemme perusta. Hän on huolehtivainen. Hänellä on ihana energia. Hän on viisas ihminen, jonka kanssa voin hyvin”, Victoria on todennut.

Silti Daniel saattaa olla Victorian suosiolle uhka, Annassa todetaan. Onko hän liian säyseä mies koko ajan omaa rooliaan kasvattavan kruununprinsessan rinnalla?

Säyseys on uhka myös Danielille itselleen. Prinssipuolison ammatti on yksi maailman hankalimmista. Harvan itsetunto kestää pidemmän päälle sen, että on jatkuvasti pakotettu kävelemään pari askelta puolisonsa perässä.

Annassa ehdotetaankin, että Daniel voisi etsiä uuden kulman rooliinsa prinssipuolisona. Se auttaisi hänen julkisuuskuvaansa.

Lue myös: Skandaaliprinsessa ei puheista piitannut

3. Kiitellyt kiinnostuksen kohteet

Victoriaa rakastetaan, koska hänestä välittyy aito kiinnostus niitä ihmisiä kohtaan, joita hän tapaa. Hän osaa Annan analyysin mukaan myös valita viisaasti asiat, joiden hyväksi työskentelee.

Victoria on ollut muun muassa aktiivinen ympäristönsuojeluun liittyvissä kysymyksissä. Joitakin viikkoja sitten hän keräsi koululuokan kanssa muovijätteitä meren rannalla. Prinsessan esimerkillinen toiminta herättää ihastusta.

”Haluan, että muut tuntevat minun tekevän hyvää työtä. Yritän tehdä parhaani kaikissa tilanteissa. Toivon, että se näkyy ja huomataan”, prinsessa Victoria on sanonut.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Anna spekuloi: 3 asiaa, joiden avulla prinsessa Victoria pysyy suosionsa huipulla

Sinun täytyy kommentoidaksesi.