Tarinat Tilaajille

Lauri sai potkut, vaihtoi ammattia ja perusti Janitan kanssa lemmikkihotellin maalle: ”Tämä on enemmän kuin osasimme toivoa”

Janita ja Lauri haaveilivat omasta ­talosta ja ­perheestä. Laurilla oli myös ikioma ­unelma: työ ­eläinten parissa. Pyörät ­lähtivät pyörimään, kun hänet irtisanottiin.

Seitsemän kuukauden ikäinen ranskanbulldoggi Simo valpastuu uniltaan, kun Lauri Alho avaa lemmikkihotelli Kultatassulan oven. Ei aikaakaan, kun se jo temmeltää pallomeressä. Novascotiannoutaja Luna tahdittaa menoa rytmikkäällä haukunnalla mutta Tequila-vanhus, ranskanbulldoggi sekin, keskittyy seuraamaan nuorem­pien touhuja rauhallisesti sivusta.

Viime kesänä toimintansa aloittanut lemmikkihotelli sijaitsee Laurin ja hänen avopuolisonsa Janita Jalosen piharakennuksessa Rauman Unajassa. Omakotitalon pihapiirissä riittää vilskettä: hoidossa on koirien lisäksi kissoja, pupuja ja marsuja. Ovet ovat aina avoinna myös ystäville, sukulaisille ja Airbnb-vieraille.

”Olemme aina kotona, joten kaikki kerääntyvät meille. Kotimme on kuin muumitalo”, Janita nauraa.

Haastattelu- ja kuvauspäivänäkin tupa on täynnä väkeä. Janitan vanhemmat ja Laurin äiti ovat tulleet ruoanlaitto- ja ­lastenhoitoavuksi. Näin äitiyslomalla oleva Janita ehtii auttaa Lauria kiireimpinä aikoina eläinhoitolan askareissa.

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Lauri sai potkut, vaihtoi ammattia ja perusti Janitan kanssa lemmikkihotellin maalle: ”Tämä on enemmän kuin osasimme toivoa”

Sinun täytyy kommentoidaksesi.