Tarinat Tilaajille

Kari ja Marianne tajusivat, ettei heidän uusperheensä voi asua saman katon alla: ”Eri osoitteet pelastivat meidät erolta”

Uusperheen perustaneet Marianne ja Kari huomasivat, etteivät erilaiset persoonat mahtuneet sopuisasti saman katon alle. Muutto eri osoitteisiin antoi kaikille tilaa hengittää ja vain vahvisti parisuhdetta.

Kun Kari Myllyniemen etätyöpäivä kotitoimistolla on päättynyt , hän hakee viisivuotiaan Neon kotiin parin korttelin päässä sijaitsevasta päiväkodista. Samoihin aikoihin päivälliselle saapuvat myös Neon veljet Samuli, 17, ja Simo, 15. Pojista vanhin, yhdeksäntoistavuotias Sakari, on suorittamassa asevelvollisuuttaan.

Iltapala-ajan lähestyessä Kari vie Neon vajaan kilometrin päässä asuvan äitinsä luokse, jonne poika menee tällä kertaa yöksi. Siellä asuu myös tämän veli Casper, 16.

Miten hyvät välit eronneilla vanhemmilla, joku saattaisi ihastella. Paitsi että Kari ja Marianne Kvist eivät ole eronneet. Heidän parisuhteensa on voinut paremmin kuin koskaan siitä lähtien, kun uusperheessä päätettiin tehdä omannäköinen ratkaisu ja muuttaa takaisin kahteen eri osoitteeseen.

Tanssitaitoinen mies vei jalat alta

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.