Kulttuuri

Kaisu Tuokko nimesi Kosto-dekkarinsa päähenkilön mummonsa mukaan – kirja meinasi jäädä kirjoittamatta yhdestä syystä

Kotiliesi Klubin syyskuun kirja on kustannusalalla työskentelevän Kaisu Tuokon esikoisdekkari Kosto. Se sijoittuu kirjoittajan nuoruusmaisemiin, idylliseen, mutta ahdistavaan Kristiinankaupunkiin.

Kristiinankaupungin kesäisen idyllin katkaisee rantavedestä löytyvä nuoren miehen ruumis. Kuka hän on ja miksi hän on kuollut? Onko hän tehnyt kenties itsemurhan? Ruumiista löytyvistä ruhjeista päätelleen hän on kokenut väkivaltaa ennen kuolemaansa.

Vaasasta Kristiinankaupunkiin kutsuttu rikostutkija Mats Bergholm ryhtyy tutkimaan tapausta ryhmänsä kanssa. Oma tehtävänsä mysteerin ratkaisemisessa on toisella päähenkilöllä, paikallislehden toimittajalla Eevi Mannerilla. Ja koska päähenkilöillä on yhteistä menneisyyttä, myös ihmissuhteet vaativat selvittämistä.

Tästä alkaa Kotiliesi Klubin syyskuun kirja Kaisu Tuokon kirjoittama Kosto. Klubin jäsenet pääsevät nautiskelemaan dekkarista maksutta joko äänikirjana tai e-kirjana syyskuun ajan. Lataa kirja täältä.

Lue myös: Eeva Louko alkoi tavoitella kirjailijan uraa isän yllättävän kuoleman jälkeen: ”Tajusin, että unelmia on pakko havitella nyt”

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Kaisu Tuokko nimesi Kosto-dekkarinsa päähenkilön mummonsa mukaan – kirja meinasi jäädä kirjoittamatta yhdestä syystä

Sinun täytyy kommentoidaksesi.