Kulttuuri Tilaajille

Oletko Kotilieden tilaaja? Toimi pian, 500 ensimmäistä pääsee ilmaiseksi leffaan Helsingissä, Tampereella tai Turussa

Kotiliesi tarjoaa tilaajilleen eli Kotiliesi Klubin jäsenille ilmaisen elokuvanäytöksen torstaina 24. marraskuuta. Oscar-ehdokas Koulu maailman laidalla esitetään kolmella paikkakunnalla. Lippujen jako alkaa perjantaina 18. marraskuuta.

Koulu maailman laidalla oli Oscar-ehdokkaana 2022 parhaana kansainvälisenä elokuvana, eikä vähiten mieltä ylentävän tarinansa ja Himalajan upeiden maisemien ansiosta. Elokuvan Suomen ensi-ilta on perjantaina 25. marraskuuta.

Ugyen asuu Bhutanin pääkaupungissa Thiumphussa ja unelmoi muusikon urasta Australiassa. Hänen opettajan koulutukseensa kuuluu harjoittelujakso kaukaisessa Lunanan kylässä, jonne on kahdeksan päivän patikkamatka lähimmästä kaupungista.

Matka kylään on tuskaisa, ja perillä Ugyenia hirvittää paikallisten alkeellinen elämä. Mutta pikkuhiljaa kyläläiset – mukaan lukien luokkahuoneessa asuva jakki – sulattavat hänen sydämensä.

Tutustu Kotiliesi Klubiin täällä.

Näin osallistut

Lippuja on jaossa 500 nopeimmalle. Ilmoittaudu tekstiviestillä perjantaina 18.11. klo 18 alkaen. Nopeimmin ilmoittautuneet saavat kahden henkilön vapaalipun valitulle paikka­kunnalle. Osallistua voi vain kerran / puhelinliittymä. Tarkemmat ohjeet alla.

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Oletko Kotilieden tilaaja? Toimi pian, 500 ensimmäistä pääsee ilmaiseksi leffaan Helsingissä, Tampereella tai Turussa

Sinun täytyy kommentoidaksesi.