Kulttuuri

Vain klubilaisille: Ilmoittaudu ilmaiselle kirjailijakävelylle! Sirpa Kähkösen kävely vie hänen Kuopio-sarjansa puutalokortteleiden jäljille Kuopioon

Kotilieden kirjailijakävelyt ovat maksuttomia klubilaisille. Ilmoittaudu mukaan ilmaiselle kävelylle ja tule sen jälkeen kahville juttelemaan lisää kirjailijan kanssa.

Lämpimästi tervetuloa Kotilieden kesän 2023 kirjailijakävelyille! Nyt voit ilmoittautua niistä neljänteen, jonka pitää kirjailija Sirpa Kähkönen Kuopiossa. Kävelyllä kuulemme Kähkösen Kuopio-sarjan puutalokorttelin tapahtumista 1930-luvun, sotien ja välirauhan aikana. Kirjasarja sai alkunsa Kähkösen oman suvun historiaan liittyvistä kysymyksistä.

Missä ja milloin kävely on?

Kuopion kävely järjestetään torstaina 24.8. klo 14 alkaen. Kokoonnumme Musiikkikeskuksen edessä osoitteessa Kuopionlahdenkatu 23. Tulethan paikalle ajoissa, jotta ehdimme tarkistaa äänentoistolaitteiden toimivuuden ennen kävelyn alkamista!

Ovatko kirjailijakävelyt maksuttomia?

Kyllä. Kirjailijakävelyt ovat ilmaisia, ja niille voivat osallistua ainoastaan Kotiliesi Klubin jäsenet.

Kuinka pitkään kävely kestää ja mitä sen jälkeen tapahtuu?

Kävely kestää pysähdyksineen reilun tunnin ja päättyy Kauppakatu 22:ssa sijaitsevaan Kahvila Kaneliin. Siellä Kotiliesi tarjoaa osallistujille kahvin tai teen sekä päärynäsuklaapiiraan tai sitruuna-lime-kakun (vegaaninen ja gluteeniton vaihtoehto). Kerro ilmoittautuessasi, kumman leivoksen otat.

Miten kuulen kirjailijan puheen, kun liikumme kaupungilla?

Kävelyn osallistujat saavat kuulokkeet, joista he kuulevat kävelyä johtavan kirjailija Sirpa Kähkösen puheen.

Miten ilmoittaudun kirjailijakävelylle?

Ilmoittaudu täyttämällä lomake, jonka löydät tämän jutun lopusta. Mukaan mahtuu 40 osallistujaa, joten toimi nopeasti.

TÄRKEÄÄ: Jos olet ilmoittautunut kävelylle, mutta et pystykään osallistumaan, lähetä sähköpostilla viesti Kotilieden tuottajalle Mia Kuntsille: mia.kuntsi@otava.fi. Näin paikkasi vapautuu ja varasijalla vuoroaan odottava pääsee mukaan kävelylle.

Täältä pääset ilmoittautumaan Kuopion kävelylle:

Valitettavasti Kuopion kirjailijakävely on jo täynnä. Jos haluat varasijalle, täytä lomake alla:

Kirjailijakävelyn varasijalomake - Kuopio

Name(Pakollinen)
Email(Pakollinen)
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

 

Kommentoi

Kommentoi juttua: Vain klubilaisille: Ilmoittaudu ilmaiselle kirjailijakävelylle! Sirpa Kähkösen kävely vie hänen Kuopio-sarjansa puutalokortteleiden jäljille Kuopioon

Digi194-194

Hei yritin eilen 10.30 ilmoittautua kävelylle. Ilmoittautuminen ei vielä silloin onnistunut. Minulla ei ollut mahdollisuutta yrittää uudestaan, vasta nyt aamulla. Olen todella hsrmissani. Olen lukenut kaikki Kähkösen kirjat ja olen hän fani. Ritva 81v Nurmeksesta😭

Digi194-194

Siis harmittaa todella.

Ps. Ed Nurmeksesta

Sinun täytyy kommentoidaksesi.