Luonto Tilaajille

Potkukelkkaileva Saima-koira viihtyy retkellä vaikka kuinka pitkään – emäntä Tuula pitää huolen asianmukaisesta pukeutumisesta

Kylmään vuodenaikaan luonnossa liikkuminen virkistää sekä kehoa että mieltä. Tuula ja villakoira Saima nauttivat vauhdikkaista potkukelkkaretkistä Tuusulanjärven jäällä.

Heti, kun Tuusulanjärven jää on tarpeeksi kestävää, järvenpääläinen Tuula Peltonen, 66, lähtee  retkiluistelemaan, hiihtämään ja potkukelkkailemaan.

”Vaikka asun kerrostalossa, koti-oveltani pääsee suoraan jäälle ja rantapuistoon. On ihanaa, että luonto alkaa melkein kotiovelta. Autolla hiihtämään lähteminen tuntuisi tosi tylsältä”, hän kertoo.

”Kuusivuotias pieni villakoirani Saima kulkee usein mukana. Käymme kävelyillä lähimetsissä, mutta hiihtämään tai retkiluistelemaan en sitä ota. Saima ei pidä villatakista ja töppösistä, mutta potkukelkan kyydissä, huovalla pehmustetussa korissa Saima kyllä viihtyy vaikka kuinka pitkään.

Tuula Peltosen kuusivuotiaalla Saima-villakoiralla on asianmukaiset ulkoiluvaatteet.
Tuula Peltosen kuusivuotiaalla Saima-villakoiralla on asianmukaiset ulkoiluvaatteet.

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Potkukelkkaileva Saima-koira viihtyy retkellä vaikka kuinka pitkään – emäntä Tuula pitää huolen asianmukaisesta pukeutumisesta

Sinun täytyy kommentoidaksesi.