Ihmiset Tilaajille

Miltä näyttää tavallinen viikkosi, Vappu Pimiä?

Ylipitkiä työpäiviä, uuden kodin remonttia, perhearkea... <strong>Vappu Pimiän </strong>arjen rytmi on hengästyttävä, mutta silti hän ei vaihtaisi elämäntapaansa mihinkään muuhun.

Tahti kuulostaa hurjalta: työpäivät voivat kestää yli 15 tuntia, yöt kahden pienen lapsen kanssa ovat usein katkonaisia ja keikkatyöläisen arki on poukkoilevaa. Se sopii silti Vappu Pimiälle täydellisesti.

”Välillä arjen hektisyys ahdistaa, mutta en silti vaihtaisi elämäntapaani mihinkään muuhun. Rakastan sitä, että jokainen päiväni on erilainen. Se sopii perheemme elämäntilanteeseen valtavan hyvin”, Vappu Pimiä sanoo.

Lue myös: Vappu Pimiä kohtasi tuntemattoman naisen ja kertoi hänelle arkaluontoisia asioita – nyt kaksikko julkaisee yhteisen kirjan kiitollisuudesta: ”Välillä on menty syvissä vesissä”

Vapun puoliso Teemu Huuhtanen työskentelee Next Games -peliyhtiön toimitusjohtajana ja reissaa paljon. Myös hänen työpäivänsä venyvät usein myöhään.

Kun Vappu on työmatkoilla tai kuvauksissa, ystävät ja sukulaiset auttavat pariskunnan lasten, viisivuotiaan Violan ja kolmevuotiaan Selman, hoidossa.

”Meillä on todella hyvä tukiverkosto, muutama luottopakki, joita ilman emme pärjäisi.”

Vappu Pimiä
”Välillä kiireinen arki tuntuu uuvuttavalta, mutta saan ladattua itseni parhaiten viikonloppuisin mökillä”, Vappu sanoo.

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.