Muuttumisleikki

Muuttumisleikki: Tuula, 65, halusi eroon ”vaatimattomasta terveydenhuoltoalan tyylistä” – katso uskomaton muutos!

Tuula Kumpulainen, 65, halusi karistaa terveydenhuollon työntekijän imagonsa. Kotilieden muuttumisleikki täytti toiveen.

Muuttumisleikki-juttusarjaan ilmoittautunut Tuula, 65, kaipasi räväkkyyttä tyyliinsä.

”Olen ollut tyypillinen terveydenhuollon ammattilainen ja näyttänyt aika vaatimattomalta. Nyt haluaisin repäistä ennen kuin se aika menee ohi”, kirjoitti Tuula Muuttuja-hakemukseensa.

Lue myös: Muuttumisleikki toi Tertun vaatteisiin upean väriskaalan, katso kuvat!

Taimikon hoito, neljä lastenlasta sekä vakio- ja lattaritanssit puolison kanssa pitävät siron Tuulan kiireisenä eläkkeelläkin.

Meikki: Värien harmoniaa

Meikkitaiteilija Ville Äikäs kiittelee Tuulan kaunista ja kuulasta ihoa. Pohjustusvoidetta ja meikkivoidetta tarvittiin vain lievän couperosan ja muutaman pigmenttiläiskän peittämiseen.

”Silmämeikissä käytin pehmeitä luomivärisävyjä, jotka kirkastavat Tuulan silmien sineä. Huulipunan sävyksi valitsin kylmän pinkkiburgundin, joka sopii Tuulan ihonväriin. Sen sijaan lämpimät huulipunavärit eivät pue Tuulaa. Poskipuna kannattaa muistaa, sillä se nostaa ja heleyttää kasvoja heti. Ja kevyesti sipaistu aurinkopuuteri – myös leuan alle – tekee kasvoista terveen näköiset. Eikä aurinkosuojaa kannata unohtaa, sitä tarvitaan joka päivä.”

Tuula muuttumisleikkiä ennen ja sen jälkeen Liu’uta nuolta nähdäksesi uskomattoman muutoksen!

Hiukset: Muuttumisleikki vei 10 vuotta iästä pois leikkauksella

Kampaaja-koulutuspäällikkö Markku Ruotsalainen halusi hiukan nuorentaa Tuulan harmaiden, vanhoilla raidoilla sävytettyjen hiusten väriä.

”Valitsin Tuulalle uudeksi sävyksi mahdollisemman luonnollisen, omaan ihon väriin sopivan Luxima-värin. Leikkasin Tuulalle myös modernimman linjan: pitkän polkan rikottuna. Se on helppohoitoinen ja tähän päivään päivitetty klassinen polkkatukka. Hiukset saa tarvittaessa kiinni vaikkapa ponnarille. Tuula hoitaa hiuksia kotona hyvin ja käyttää kunnon tuotteita. Kampauksen hän tekee rullilla, eikä uuden hiusmallin takia tarvitse muuttaa tottuja tapoja.”

Vartalo: Tasapainoa vaatevalinnoilla

Stylisti Ainomari Setämaa suosittelee Tuulalle vartalon tasapainottamista vaatevalinnoilla.

”Tuula on entinen X- ja nykyinen kaareva H-vartalo, jota pukee tyköistuva linja. V-aukko ja venepääntie keventävät olkalinjaa. Leveitä kauluskäänteitä kannattaa välttää. Vyö kiinnittää huomion vyötäröön, ja pystyleikkaukset tuovat muotoa”, Ainomari sanoo.

Kaulukseton tai huivikauluksellinen bleiseri, jossa on kapeat vajaamittaiset hihat, sopii Tuulan luottovaatteeksi.

Ainomari suosittelee, että Tuula siirtyy suosikkiväreistään mustasta, harmaasta ja tummansinisestä tummiin jalokiviväreihin, esimerkiksi tummaan safiirinsiniseen ja smaragdinvihreään.

”Ne skarppaavat ilmettä. Sen sijaan kirkkaat värit eivät sovi Tuulan ihonväriin.”

Tuula sai muuttumisleikissä uusia asuja

Gustavin silkkinen printtipusero 199 e. Mark O’Polon kapea vakosamettihame 114,95 e, ja Paul’s Boutiquen pieni punainen olkalaukku 69,95 e, Aleksi 13. Minellin matalat mokka-avokkaat 119 e, Stockmann. Silmälasit mallin omat. Gant-housupuku: jakku 299,90 e, housut 159,90 e. Paita 26 e, Mango. Shaali Opus 29,95 e, laukku DKNY 169 e, avokkaat Ralph Laurenin 129 e, kaikki Stockmann. Rannekorut 55/kpl, Snö. (Korvakorut 149 e, Kalevala Koru.) Lasit 199 e, Tiger of Sweden. Cut&Pretin neuletakki 59,90 e, Sandin silkkipusero 189 e, ja Aimyn avokkaat 99,90 e, Stockmann. Kapeat tummansiniset stretch-farkut 79 e, Happy. Laukku 20 e, Mango. Korvakorut 49,90 e, Edband. Rannekoru 43,50 e, Snö.

 

Tuula sai tyköistuvan leningin muuttumisleikissä

Kapealinjaisessa mekossa vyötäröä korostetaan pystyleikkauksin ja sisäänotoin. Lisää kurvikkuutta lantiolle antavat leikkaukset ja pienet laskokset, jolloin helmaan syntyy lisää volyymia. Kukkakuosileninki 179 e, Apart / Happy. Caprice-avokkaat 69 e, Nilson. Hopeanhohtolaukku 90 e, Paul’s Boutique. A+Moren punainen silkkihuivi 17,90 e, Stockmann. Kaulakoru 115 e, Weekend / Max Mara.

H-vartaloisen kannattaa huolehtia, että bleiserin ja jakun sisäänotot osuvat oikeisiin kohtiin. Kapealahkeisten housujen kanssa jakku voi ulottua jopa alalantiolle, leveiden kanssa ylälantiolle. Vyötäröpituinen jakku on suora ja kapea.

Hameen helman sopiva mitoitus tasapainottaa vartalon mittasuhteita, samoin pienet printtikuosit. Myös helman oikea pituus on tärkeä. Pienen tai lyhytsäärisen kannattaa valita helma, joka ei ylitä polvea. Pitkäsääriselle käy mikä tahansa helma ministä maxiin.

Korkea avokas tai matala ballerina on toimiva kenkämalli. Edestä alas aukeava kenkä antaa säärelle pituutta ja ilmavuutta.

Keskustelu

Muuten hyvä, mutta kampaaja teki Tuulan kohdalla saman virheen kuin useimmat kampaajat, eli litisti polkkakampausta liikaa. Väri on kiva, mutta Tuulan ”oma tapa” tehdä kuohkeampi kampaus sopii hänelle paremmin. Sama juttu minulla – kun käyn kampaajalla ja selitän haluavani kuohkeutta, tukka liiskataan aina niin, että saa juosta suoraa päätä kotiin kastelemaan ja laittamaan kampaus uudelleen 😉

Usein nämä jutut onnistuvat mutta nyt meni pieleen. Hiukset ohenivat ihan liuhuletiksi ja mitä ideaa on aloittaa vörjäysrumba kun on noin kauniit harmaat hiukset?

Tuula oli oikein hyvän ja edustavan näköinen ensimmäisessä kuvassa. Muuttumisen jälkeen hänellä oli ruma punainen feministitukka ja meikki, hänestä tuli tasottoman ja häiriintyneen näköinen sekä vanha.

Todella, omanlaisenaan Tuula oli ajaton ja tyylikäs, stailattuna kuin kuka tahansa suoraan naistenlehden sivulta repäisty. Harmaa ei ole tylsä, eikä värjäys aina kirkasta ilmettä.
Summa summarum… kannattaa luottaa omaan makuun ja tyyliin, eikä juosta muuttumisleikeissä muiden näkemyksiä toteuttamassa!

Joo, nyt ei kyllä oikein onnistuttu ’nuorentamisessa’.. Mutta tärkeintä tietysti, että asiakas itse on tyytyväinen… Tälle kampaajalle en antaisi mitään lupaa koskea omiin hiuksiini.

Oma tukkani on harmaantunut, värjäyksiä piti tehdä usein, koska varsinkin ohimoilla harmaa juuri tuli nopeasti kasvun myötä näkyviin. Minulla on lyhyet hiukset. Kyllästyin tähän värjäysrumbaan. Nyt on reilusti vaaleita raitoja ja harmaa saa tulla vähitellen pääväriksi.

Kampaus epäonnistui, valitettavasti! Pehmeä, entinen harmaa, sirompi kampaus sopi oikein hyvin. Tuulan naama nöyttää leveämmältä jopa. Toivottavasti palannut takaisin entisenlaiseen tyyliin!

Kyllä nyt täytyy sanoa, että ennen muutosta Tuula näyttää raikkaammalta, nuoremmalta ja ennen kaikkea omanlaiselta. Nyt ei ammattilaiset ole onnistuneet 🙁 Miksi ihmeessä nuo hiukset latistetaan föönaamalla litteiksi, tuuheutta ei nimeksikään.

Pehmeämpi ja kuohkeampi tyyli tukassa ennen ja tummat värit sopivat paremmin! Uudet kuvat varsinkin karmea vihreä asu on kuin miehelle olisi lyöty mekko päälle. Ilme on kova ja vanhentaa. Huonosti tehty muuttuminen.

No huh! Ennen muuttumista voisi olla 50v. Muuttumisen jälkeen näyttää vähintään 75-vuotiaalta 😩

Olen kyllä sitä mieltä että ennen kuvassa hän on tyylikkäämpi ja nuorekkaampi, miten noin voi väri valinnat mennä pieleen ammattilaisilla? Olen itsekkin Kampaaja ja en olisi tehnyt punertavaa tukkaa lainkaan, tehtiinkö värianalyysiä? kun päädyittä tähän tulokseen! Ei aina voi onnistua, värisilmää joko on tai ei, niin se vaan on!

Ennen muodonmuutosta tyylikäs ja raikas. Hiukset kauniit ja naiselliset. Oma tyyli oli paljon parempi ja nuorekkaampi😊👍.

Olin aivan samaa mieltä, mutten aikonut kommentoida mitenkään, kun kerta ammattilaiset ovat hoitaneet hommansa…. Nyt kuitenkin kun huomasin kuinka moni on uskaltanut kertoa mielipiteensä niin minäkin ”uskallan” myöntää että mielestäni Tuulan tyyli oli nuorekas ja klassisen kaunis ENNEN epäonnistunutta muutosta…..

Ennen muodonmuutosta tyylikäs ja raikas. Hiukset kauniit ja naiselliset. Oma tyyli oli paljon parempi ja nuorekkaampi😊👍. Oma tyyli ei todellakaan ollut vaatimaton!

Ennen muodonmuutosta tyylikäs ja raikas. Hiukset kauniit ja naiselliset. Oma tyyli oli paljon parempi ja nuorekkaampi😊👍. Oma tyyli ei todellakaan ollut vaatimaton!

Ennen muodonmuutosta tyylikäs ja raikas. Hiukset kauniit ja naiselliset. Oma tyyli oli paljon parempi ja nuorekkaampi😊👍. Oma tyyli ei todellakaan ollut vaatimaton!

No nyt on mennyt ns.”vähän metsään” Tuulan kohdalla tämä muuttumisleikki. Hän näyttää yli 70v. Muutoksen jälkeen ja se tuskin on muuttumisleikin tarkoitus?🤔. Punertava hiusväri ja sileä kampaus antavat kasvoihin leventävän vaikutuksen.

Toivottavasti Tuula itse tykkää uudesta tyylistään, mutta kuten todettu monen suusta: uusi tyyli vanhentaa ulkopuolisen silmissä todella paljon.

Oletteko kommentoijat ikinä kuulleet sanontaa; jos ei ole hyvää sanottavaa, niin jättää sanomatta.
Miltä teistä itsestä tuntuisi lukea tällaisia kommentteja, kun olette menneet muodonmuutokseen nimenomaan sen takia, että tuntisitte olonne paremmaksi?

Tuulalle haluan sanoa, että muodonmuutos on raikas ja nuorentava 💓

Tässä muuttumislekissä tehdän kaikki mahdolliset virheet. Te, joilla on tyylikkäät ja kauniisti harmaantuneet hiukset, älkää vaan menkö tähän värjäyshalpaan! Punertaviksi värjätyt hiukset kuusikymppisen päässä, eivät ainakaan nuorenna ketään. Hennahiukset nimenomaan korostavat ikääntymistä. Olkaa ylpeitä harmaantuvista hiuksistanne! Liiallinen meikki ja varsinkin huulipuna vanhentaa myös. Silmämeikkiin kannattaa panostaa ja vaaleaan huulipunaan, joka saa huulet näyttämään täyteläisemmiltä.

Nyt on kyllä pakko todeta, että entinen tyyli oli paljon parempi. Uudessa tyylissä jotenkin oudosti korostuu maskuliiniset piirteet ja muutenkin erikoisen näköinen.

Mitä tarkoittaa ”vaatimaton terveydenhuoltoalan tyyli” ?
Hirveää ala-arviointia ja tasapäistämistä!
Muutos on todella ”uskomaton” niin kuin luvattiin. Lopputulos uskomattoman epäonnistunut.

Samaa mieltä kuin enemmistö, ennen parempi. Ajattoman tyylikäs. Kaunis, ihana harmaa tukka.

Itse olen saanut hiusten raidat edullisesti, eli tukkani on harmaantunut osittain. Jos se ei kelpaa, niin olkoon kelpaamatta.

Kommentoi juttua: Muuttumisleikki: Tuula, 65, halusi eroon ”vaatimattomasta terveydenhuoltoalan tyylistä” – katso uskomaton muutos!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X