Ihmiset

Muuttumisleikki virkisti Birgitan, 57 – katso ennen- ja jälkeen-kuvat!

Birgitta Pirhonen toivoi virkistystä väsyneeseen ilmeeseensä. Kotilieden muuttumisleikki sai hänestä esiin nuorekkaan ja modernin naisen.

Tapahtumapäällikkö Birgitta Pirhonen , 57, on osaava ja aktiivinen nainen, vaikka peilistä tuntuu usein katsovan väsynyt nainen. Farkut ja villatakki voittavat mekot ja hameet hämeenlinnalaisen Birgitan suosiossa.

”Birgitta on sutjakka 169-senttinen nainen, jonka vaatevarastoon haluan esitellä mekkoja. Ne sopivat hänelle todella hyvin polvipituisina. Musta väri kannattaa ehdottomasti unohtaa. Sen voi korvata tummalla indigonsinisellä. Muutkin sinisen sävyt ovat kuin luotuja Birgitalle, ne suorastaan hehkuttavat hänen ihoaan. Liian lämpimiä värejä kannatta välttää, Birgitta on kylmien värien nainen”, stailisti Ainomari Setämaa sanoo ja muistuttaa, että uuteen väriin kannattaa totutella kuukauden verran.

Polvipituisten helmojen lisäksi stylisti suosittelee suoria vaatelinjoja, ei siis leveitä helmoja eikä lahkeita. ”Birgitta on hyvin säilynyt nainen, jonka työ vie myös ulkomaille. Suosittelenkin hänelle matkalaukkuun Marimekon raikkaita kotelomekkoja!”

Lue myös: Ethän pukeudu mauttomasti! 

Ennen-kuva
ENNEN: ”Odotan irtiottoa arjesta ja piristystä väsyneeseen ulkonäkööni. Tukkaani toivon uutta väriä ja mallia”, Birgitta Pirhonen kertoi.

3 vinkkiä Birgitalle

  1. Oikeat pituudet Mekon ja hameen pituus polven kapeimpaan kohtaan. Pienet muotoon ommellut jakut päättyvät ylälantiolle, suorat ja väljämmät lantion keskiosaan. Housunlahje ulottuu nilkkaluun päälle.
  2. Oma väripaletti Korvaa musta hyvin tummalla indigonsinisellä. Käytä lisänä ruskean sävyjä, grafiitinharmaata ja viininpunaista. Voimaväriksi sinulle sopii vahva lemmikinsininen ja siniturkoosi. Raikasta asut pehmeällä valkoisella, jäänsinisellä tai hennolla roosalla. Vältä murrettuja, liian lämpimiä ja räikeitä värejä.
  3. Asusta rohkeasti Valitse asusteisiisi uutta ja yllättävää: rohkeita värejä, materiaaleja ja malleja, kiiltoa ja kimallusta, raitoja, printtejä ja näyttäviä eläinkuoseja. Vyöt, huivit tai näyttävät korut muuttavat tyylin hetkessä. Näin saat pukeutumiseen uutta ilmettä ja mielenkiintoa.
Muuttumisleikki virkisti Birgitta Pirhosen olemuksen.
JÄLKEEN: Meikkaaja Ia Luhtanen muistutti, että Birgitan kannattaa siistiä kulmakarvat ja välttää helmiäistä luomiväreissä.

Lue myös: Näin pukeudut rippijuhliin

Birgitan meikki: Silmät esiin

Meikkaaja Ia Luhtanen muistuttaa, että silmälasikehysten valinnassa kannattaa luottaa ammattilaiseen, sillä sopivan kehyksen löytämiseen vakuttavat niin kasvojen muoto kuin plus- tai miinusmerkkiset linssitkin.

”Kehykset tekevät aina varjoja kasvoille, joten valoa heijastavaa peitevoidetta tarvitaan. Plus-lasit suurentavat kaiken. Kulmakarvat kannattaa siis siistiä Masters Colors -kulmakynällä ja välttää helmiäistä meikissä. Luomen sisäreunan kajal pienentää silmää plus-linssien alla. Miinus-linssien pariksi taas sopivat katsetta avaava ripsien taivutus, näyttävä Masters Colors -silmänrajaus ja tuuheuttava ripsiväri”, Ia Luhtanen vinkkaa.

Muuttuja Birgitta Pirhonen
Birgitta Pirhosen uusi väri on sininen.

Uusi tukka: Painopiste ylös

Ryhdistävä uusi kampaus syntyi, kun koulutuskoordinaattori Essi Hautala lyhensi Birgitan tukkaa ja nosti sen painopistettä ylemmäksi. Hennot hiukset kaipasivat lisää rakennetta. Lyhyempi hius jaksaa ”nousta” pitkää paremmin.

Hiusväri uudistui vaalennusaineella ja kevytvärillä: tummempaa tyveen ja päälle vaaleita raitoja, joiden joukkoon tuli muutama tummempi raita. ”Birgitta ei halua föönata, vaan käyttää rullia, jotka toimivat kotona uudessakin tukassa. Käytin Living Proof -tuotteita. Hiukset pestiin ja hoidettiin Full-sarjan sampoolla ja hoitoaineella. Föönin pohjalla käytin Full Thickening Moussea sekä Full Root Lift-suihketta ja viimeistelin Control Hairspraylla”, Essi Hautala kertoo.

Lue myös: Muista tämä, ennen kuin käytät uutta vaatetta – 5 asiaa, jotka kannattaa tehdä uudelle vaatteelle

Kommentoi

Kommentoi juttua: Muuttumisleikki virkisti Birgitan, 57 – katso ennen- ja jälkeen-kuvat!

Eufrosyne

Ei uskoisi että noin paljon käytetty aineita hiusten ”kohottamiseen”, kun ovat siltikin kuin lehmän nuolemat. Entinen pienellä stailauksella huomattavasti parempi. Taijan stailaus 10+. Samoin Niina. Muut epäonnistuneet.

Sinun täytyy kommentoidaksesi.