Ihmiset

Seura: Saimi Hoyer löysi uuden rakkauden: ”On upeaa löytää ihminen, joka puhuu samaa kieltä ja seisoo rinnallani”

Saimi Hoyer kertoo uudessa Seurassa, että hän on löytänyt rinnalleen uuden rakkaan. Elämässä puhaltavat nyt uudet tuulet myös töiden suhteen.

Saimi Hoyerin, 49, tie on vienyt Punkaharjulta pääkaupunkiseudulle useasti tänä vuonna. Hän on tehnyt puhujakeikkoja ja mallintöitä. Myös uusi miesystävä, saksofonisti Timo Lassy, on yksi syy useille vierailuille, Saimi kertoo uudessa Seurassa. Nyt Saimilla onkin hyvä hetki uudelle elämänvaiheelle.

Timo on ollut Saimille suuri tuki kaikkien viime aikojen käänteiden aikana, kun esimerkiksi Hotelli Punkaharju ajautui konkurssiin ja Saimin äiti menehtyi.

”Arkeni on ollut viime vuosina niin sotkuista ja täyttä, ettei siinä ole ollut tilaa parisuhteelle. Tähän asti olen ollut naimisissa lähinnä hotellin kanssa, se on ollut ainoa rakkauteni”, Saimi sanoo Seurassa.

Saimi kertoo Seurassa, että hänellä kesti aikansa ymmärtää, että parisuhdekortti olisi nyt hyvä katsoa. Hän kokee, että on löytänyt vierelleen hienon ihmisen. Hän uskoo vahvasti, että heidän tiensä eivät kohdanneet sattumalta.

”On ollut upeaa löytää ihminen, joka puhuu samaa kieltä ja seisoo rinnallani”, Saimi pohtii Seurassa

Saimi Hoyer kulkee nyt uusia polkuja

Saimin luottamus ihmissuhteissa on noussut tärkeimmälle sijalle hänen elämässään. Hän arvostaa ihmisissä rehellisyyttä ja heidän rehellisiä mielipiteitään.

Hänen laajat verkostonsa ovat vieneet häntä uusille poluille. Esimerkiksi suunnittelija Anu Ek työstää korusarjaa Saimin kanssa ja ohjaaja Ditte Uljas kuvaa dokumenttielokuvaa Saimista.

Tämän lisäksi ilmestymässä on Saimin elämästä kertova kirja. 

”On paljon asioita, joista en voi vielä puhua, mutta niille tulee aikansa. Haluan kertoa tarinani niin kuin se oikeasti on mennyt. Nyt minulla on vihdoin aikaa kirjoittamiselle”, Saimi kertoo Seurassa.

Saimilla on myös uusia unelmia, jotka odottavat toteutumistaan.

”Näytteleminen on kiehtonut minua aina, vaikka olenkin yrittänyt taistella ajatusta vastaan. On kiva katsoa, minne elämä seuraavaksi vie”, Saimi sanoo Seurassa.

Lue myös Seuran juttu: Takana äidin kuolema, hotellin konkurssi – Rakkaus yllätti Saimi Hoyerin menetysten jälkeen: ”On ollut upeaa löytää ihminen, joka seisoo rinnallani”

Kommentoi

Kommentoi juttua: Seura: Saimi Hoyer löysi uuden rakkauden: ”On upeaa löytää ihminen, joka puhuu samaa kieltä ja seisoo rinnallani”

Sinun täytyy kommentoidaksesi.