Ihmiset Tilaajille

Deko esittelee kiinnostavimmat suunnittelijat juuri nyt: Nämä 3 nimeä kannattaa laittaa muistiin

Esittelemme kolme vaikuttavaa suunnittelijaa, joiden ajatukset ja työt kiehtovat meitä juuri nyt. Ville Aakulan, Krista Virtasen ja Kristian Talvitien nimet on syytä pitää mielessä.

Toisto monissa muodoissa

”Luovuuden syntymisen määritteleminen on vaikeaa. Ajattelen, että päässäni on eräänlainen luovuuspankki, josta ideat tulevat, kun mieli on tyhjä ja kanavat auki.

Parhaimmat jutut syntyvät konkreettisesta tarpeesta, kuten kun koronan aikaan katselin kotona ylijäänyttä raaka-lautaa ja mietin, voisiko niistä suunnitella niin sanotun koronatuolin. Jotain mitä ihmiset voisivat itse tehdä. Idea lähti siitä, mutta enhän minä puuseppänä pystynyt jättämään ajatusta niin yksinkertaiseksi, vaan tein tuolin niin hyvin kuin pystyin. Näin syntyivät Asuntomessujen Honka Haiku -kohteeseen toteuttamani keittiön ruokapöydän tuolit.

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Deko esittelee kiinnostavimmat suunnittelijat juuri nyt: Nämä 3 nimeä kannattaa laittaa muistiin

Sinun täytyy kommentoidaksesi.