Onnistunut lahja naiselle

Pukinkonttia pakatessa miesten ja naisten ajatusmaailmat eroavat toisistaan kuin yö ja päivä. Perusvirhe tapahtuu yleensä jo lahjan suunnitteluvaiheessa.

Mies, kun pohdit lahjaa vaimolle, aloita pohtimalla sitä, mitä ei kannata ostaa. Ei leipäkonetta, imuria, lohkolämmitintä tai liian pieniä alusvaatteita.

Mies miettii kuumeisesti, mitä nainen tarvitsee, vaikka nainen toivoo yleensä jotain ihanaa ja ah, niin tarpeetonta. Vaikka täydellisessä lahjassa yhdistyvät sekä tarve että toiveet, lahjan ei silti tarvitse olla hyötykäyttöön sopiva.

Kukaan ei varmasti kiellä lumilapion hyödyllisyyttä talviaikaan, mutta kuinka moni rehellisesti uskoo, että vaimo ilahtuu paketista, josta paljastuu lumenluontikapine?

Romanttinen ja huolella valittu

Jos mies haluaa onnistua aattoiltana, hänen pitää ajatella lahjan saajaa eikä itseään. Millainen nainen vaimo on? Mistä hän pitää? Mikä saa hänet hymyilemään? Lahjan ei tarvitse olla kallis, kunhan se on saajansa näköinen ja juuri hänelle sopiva.

Fyysisessä työssä rasittunut kokee arvokkaaksi rakkaudella annetun jalkahieronnan tai itse tehdyn lahjakortin, jolla saa romanttisen kotitekoisen kynttiläillallisen kuohuviineineen.

Kaulahuivi ja hansikkaat ilahduttavat, jos ne on hankittu talvitakin sävyä silmällä pitäen.

Pienet ylelliset kauneustuotteet saavat useimmat naiset hymyilemään, koska niitä raaskii harvemmin itse hankkia. Pienten lasten äidille oma aika on ylellisyyttä, joten mikset käärisi pakettiin hierontalahjakorttia tai elokuvalippuja?

Lahja onnistuu takuuvarmasti, kun siitä näkee, että se on valittu nimenomaan paketin avaajaa ajatellen.

Teksti: Katriina Pajari

Lisää lahjavinkkejä löydät täältä.

Avainsanat

Keskustelu

En ole ikinä ymmärtänyt, että miehet ostavat rintaliivejä lahjaksi. Sovittavatko he ne ennen valintaa? Ja sitten asiantuntijat itkevät lehtien palstoilla, että naiset käyttävät heille sopimattomia kokoja tai malleja! Tarkkaan ottaen kummastukseni kohdistuu naisiin, jotka suostuvat näihin lahjoihin. Alusvaate on henkilökohtainen valinta. Onneksi tätä lahjavinkkiä ei tarjottu.

Teini-ikäinen tyttäreni toimii nykyään joulupukin apulaisena, ja jostain kumman syystä mieheltä saadut lahjat ovat vain parantuneet vuosi vuodelta!

minä olen ikuinen lapsi ja rakastan lahjoja ja varsinkin yllätyslahjoja.Minun käsketään tekemään lahjalistaa kotona että tietäisi mitä ostaa.Se ei ole hauskaa,haluaisin että mies käyttää vähän omia aivojaan ja kuuntelee ja tietää mitä minä haluaisin.

Miehet aina tuskailevat lahjan ostamisen vaikeutta. Kuuntelisivat ja katselisivat joskus vaimoaan, niin näkisivät millaisista asioista hän pitää.

Onko sitten muka helppoa ostaa miehelle lahja? Tunnen kylla mieheni tarpeeksi hyvin tietaakseni kiinnostuksenkohteet, harrastukset ja kaiken muunkin mahdollisen, mutta silti aina vaihdamme listoja varmuuden vuoksi. Kai me ollaan ronkeleita kun halutaan etta toinen varmasti tykkaa lahjastaan.

Minä sain toissavuonna lahjakortin kauneushoitolaan kun olin huokaillut lehdessä esiteltyjä hoitoja. En tarkoittanut vinkiksi mutta oli mukava huomata, että mies huomasi asian. Kortista riitti kahteenkin käyntikertaan ja hoitolassa oli tosi ihanaa, oli mukava olla hemmoteltavana. Mieli oli hyvä lahjasta ja siitä riitti iloa kauan joulun jälkeenkin. Mies oli mielissään kiitoksistani ja sen jälkeen olen saanut kauneushoitolalahjakortin uudestaankin. Minulle tosi mieleinen lahja! En pidä aikuisten lahjalistoista, ne ovat jotenkin lapsekkaita ja aikuiset huomioon ottaen niissä on vaatimuksen maku.

Sain mieheltäni jouluna jalkakylpylaitteen. Se oli parasta mitä olen saanut. Kaikki aina väheksyvät kodinkoneita sekä käytännön lahjoja, joita miehet yleensä ostavat. Minun mielestäni on ihanaa istua sohvalla jalat altaassa nauttien, eikä mieheni silloin koskaan kehtaa pyytää minua siirtymään…

Sain mieheltäni viime vuonna lahjaksi ElämysLahjat.fi nettikaupan 100 euron lahjakortin, kun hän ei osannut päättää mitä ostaa. Vaihtoin lahjakortin myöhemmin samppanja hierontaan ja olin siihen oikein tyytyväinen. Ajattelen tänä vuonna yllättää hänet samasta verkkokaupasta ostetulla tandemhyppy lahjakortilla. Kannattaa mennä katsomaan. Valikoima on laaja ja elämyksiä löytyy jokaiseen makuun – http://www.elamyslahjat.fi

Kommentoi juttua: Onnistunut lahja naiselle

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X