Konfirmaatio on arvokas juhla, joten muukin koru on oiva lahja. Saajan kirja- ja musiikkimakua voi myös tiedustella etukäteen. Jos rippilapsi on vihjaissut säästävänsä jotakin suurempaa hankintaa varten, on esimerksi rahalahja tai lahjakortti paikallaan.

Koruja joka lähtöön

Kaulakoru, korvakorut tai kello ovat yleensä mieluisa lahja nuorelle, mutta väristä ja korun mallista kannattaa tiedustella etukäteen esimerkiksi nuorelta itseltään tai hänen vanhemmilta.

 

Vähän hintavampaa yhteistuumin

Jos tiedät nuoren toivovan jotain hintavampaa, voit sopia muiden sukulaisten ja ystävien kanssa ostavanne lahjan yhteisesti. Voitte myös sopia keskenänne, tuletteko jakamaan hinnan tasapuolisesti keskenänne.

 

Lahja hyötykäyttöön

Astiasarjan kerääminen on myös hyvä idea, mutta asiasta kannattaa keskustella nuoren kanssa. Myös esimerkiksi kukkavaasi, kuohuviinilasit tai kakkulapio tulevat tarpeeseen, kun nuori muuttaa joskus omilleen.

 

Mieluisa lahja kortilla

Helpointa on antaa rahaa lahjaksi, mutta lahjakortilla varmistat, että raha menee varmasti muuhunkin kuin karkkiin ja sipseihin. Voit hankkia lahjakortin vaikkapa vaateliikkeeseen tai kirjakauppaan.

 

Mikä sinun mielestäsi olisi paras rippilahja? Entä mitä muuta voisi antaa rippilahjaksi?

Voit lähettää hauskan e-kortin täältä!

Voit olla kiinnostunut myös näistä:

Kummin tehtävät

Risti paras rippilahja