Juhlat

Koristele koti jouluun

Koti koristautuu juhlaan valkoisilla kukilla, kävyillä, havunoksilla ja pikkukuusilla. Kimallukseksi riittää ripaus kultaa ja messinkiä.

joulukattaus

Kokoa pöydälle joukko valkoisia kukkia. Laita amaryllikset ja tulppaanit sekä muut leikkokukat omiin maljakoihin. Asettele myös purkki-kukat, kuten jouluruusu, atsalea, hyasintti ja tulilatva, omiin lasiastioihin. Peitä multa sammaleella.

joulukattaus

Kaitaliinat on repäisty lasten piirustuspaperirullasta. Samasta paperista on myös taiteltu koristeeksi pieniä origami-tähtiä. Jokaista ruokailijaa varten on varattu oma minikukka, tulilatva.

jouluasetelma

Näyttävä asetelma lipaston päälle syntyy lasikuutioista, jotka täytetään joulukoristeilla, oksilla ja kävyillä. Vaatimatonkin oksa näyttää kauniilta, kun sitä katselee lasin takaa.

jouluasetelma

Yksinkertainen ja helppo pöydän koristus syntyy lasipurkeista, jotka täytetään vedellä, havunoksilla ja kynttilätuikulla. Erikokoisilla purkeilla saat näyttävyyttä.

joulukynttilät

Asettele lasikippoihin sujautetut lämpökynttilät tähden muotoon. Asetelmasta tulee sitä hauskempi mitä erilaisempia ovat kirkkaat lasiastiat. Jos pöytä on iso, viimeistele koristus poronsarvilla.

joulupallot

Kiinnitä kauneimmat kuusenkoristepallot pellavanyöriin ja solmi nipuksi. Ripusta kahvaan tai kranssin tilalle kodin oveen.

jouluhavut

Tuo metsän tunnelma kotiin havunoksilla, kävyillä ja sammalella. Havupuut ovat kauniita sellaisenaan, ilman koristeita. Kokoa asetelma huonekuusesta, erikokoisista sypresseistä ja pienistä kuusista.

Lisää ideoita joulukotiin: Jouluiset kukka-asetelmat koristavat kodin Helpot ja nopeat joulukoristeet itse askarrellen Askartele jouluvalot Paina itse joulukankaat Virkkaa kuusenalusmatto

Kuvat: Mirva Kakko

Kommentoi

Kommentoi juttua: Koristele koti jouluun

Sinun täytyy kommentoidaksesi.