Juhlat

Tee nyt joulukattaus ja koristelu uudella tavalla - katso vinkit!

Arjen tiimellyksessä moni kattaus jää puolitiehen, mutta joulun juhlakattaukseen kannattaa satsata. Sama pätee koristeluun ja pikkunaposteltavien esillepanoon. Katso helpot ideat!

Erityisesti perheen pienimmät osallistuvat innokkaasti kodin koristeluun ja monet lapsuudessa aloitetut tavat jatkuvat pitkälle aikuisuuteen. Tässä siis muutama vinkki, kuinka nauttia joulusta kotona uudella tavalla.

joulukattaus
Kuvan tekstiilit ja astiat, .

Näin saat runsautta joulupöytään

Jos joulupöytä on osittain tyhjä, voit laskea kynttiläkruunun tai kattokoristeen reippaasti lähemmäs pöytää. Ripusta joulukoristeita runsautta antamaan.

Kokeile myös astioiden ryhmittelyä: aina ei tarvitse olla kattausta, vaan asettele astiat kauniisiin pinoihin ja asetelmiin. Kerrosta myös tekstiilejä, pöytäliinan päälle voi asetella kaitaliinan tai toisen pöytäliinan.

joulukranssi
Kuva .

Ripusta joulun pienet yllätyspaketit seinälle

Kaunis ja simppeli seinäkoriste syntyy metallirenkaasta ja parista männynoksasta. Valurautarenkaita löytyy esimerkiksi Granitista. Ripusta naruun perheen pienet yllätyspaketit, jotka voi avata vaikka jo aattoaamuna.

joulukattaus
Tekstiilit, astiat, maljakot ja samettinauha, .

Suosi vihreitä oksia ja kuivakukkia

Tässä kattauksessa huomion kiinnittävät syvän ruskeat samettinauhat, jotka on sidottu lautasliinoihin. Voit sitoa nauhan myös viinilasiin tai kynttilänjalkaan.

Vihreät oksat ja kuivakukat ovat tämän joulun suurin kukkatrendi, ja niistä saa näyttävän asetelman joulupöytään hyvin helpolla.

Aina toimii myös erilaisten astioiden sekoittaminen, esimerkiksi keramiikka ja lasi sointuvat hienosti yhteen!

joulukoristeita
Kuva .

Jouluinen katseenvangitsija on yksinkertainen – ja helppo toteuttaa!

Yksikertaisin joulukuusen korvike syntyy käppyräisestä oksasta ja kauniista koristeista. Tämä toimii erinomaisesti myös joulupöydän katseenvangitsijana.

joulukattaus
Tekstiilit, astiat, kynttilänjalat ja maljakko, .

Rakastatko sinäkin joulunpunaista?

Perinteinen joulukattaus syntyy punaisesta. Yhdistä punaiset astiat ja tekstiilit valkoiseen, jolloin värin voimakkuus kevenee.

Tuikkukupit ovat suomalaisten suosikkeja, mutta monien tuikkujen sijaan voi kokeilla kruununkynttilöitä aseteltuna jonoon.

Punaiset marjaoksat ovat moderneja ja käytännöllisiä, sillä ne kuivuvat kauniisti ja kestävät koko joulupyhän.

joulupurkit
Kuva

Herkkusuun ilot ovat nyt jouluisia silmäniloja

Jouluherkut kannattaa säilöä sieviin lasipurkkeihin, missä ne säilyvät hyvinä ja asettuvat kauniisti.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Tee nyt joulukattaus ja koristelu uudella tavalla - katso vinkit!

Sinun täytyy kommentoidaksesi.