Kattillallinen riisipuuroa on hautumassa, joten nyt on hetki aikaa lisätä tänne vähän joulukuvia. Olimme vanhempieni luona neljä päivää joulun vietossa ja voi että meillä oli niin ihanaa! Jouluisia aamubrunsseja, riisipuuroa, paljon glögiä ja pikkuruisia joulutorttuja. Erinomaisia juustoja, hillokkeita, kinkkuvoileipiä, pähkinöitä, suklaata, viiniä, pasteijoita..

Yömyöhään pelailtiin monopolya, luettiin kirjoja, katsottiin elokuvia, makoiltiin koirien kanssa ja vain nautittiin olostamme. Päivisin oli hyvää aikaa vierailla läheisten luona ja juosta lumista pihaa ympäri Maunon, Viivin ja Pipsan kanssa 🙂

Skype oli auki Prahan rakkaiden kanssa, oli ihanaa höpötellä lahjojen avaamisen lomassa ja esitellä kääreistä paljastuneita juttuja myös näytön välityksellä. Paketteja oli ihan mieletön määrä, nyt meillä on uusi kaunis teepannu josta juotiin ensimmäiset mukilliset lahjaksi saatua irtoteetä. Mauno sai uuden söpön ruokakupin, herkkuja ja aiemmin ostamani punaisen villapaidan sekä pienen pienet ulkotöppöset.

Keittiöön sain hirveästi kaikkea ihanaa kuten indiskan jättimukeja, muutaman pienemmän mukin, super suloisen pikkuleipäpurnukan, cupcake-rasian, muffinivuokia, macarons-alustan, leivontakirjoja, keittiöpyyhkeitä, uuden muumimukin, kannellisia lasipurkkeja nameille, pikkuleiville ja muille herkuille. Yksi paketti sisälsi paperipussukoita täynnä luomujuttuja, pistaasipähkinöitä, maapähkinöitä, soijajauhoa, villiriisiä, clipperin teetä, sormisuolaa ja minttusuklaata.

Lisäksi nyt on upea käsintehty seinäkalenteri ensivuodelle, jättimäinen kasa sukkia, karri koiran cd-levy, kynttilöitä, kaunis rannekoru, erilaisia kynsilakkoja, huulirasvoja, kuorintajuttuja ja kasvonaamioita, servettejä, viiniä, likööriä ja kaikkea aivan ihanaa body shopin vartalovoita unohtamatta. Vitsi mä oon ollu kiltti!! 😉

Avainsanat

Kommentit (15)

Voi kuinka ihana ja tunnelmallinen kuvakollaasi! Miten sait tehtyä siitä noin pitkän? Hyvää vuodenvaihdetta toivoittelen!

Oi kiitos! Lisäsin vain paljon kuvia kollaaseihin, tosin tää blogger jotenkin sekoitti noi eivätkä ne näy enää samalla tavalla kuin aluksi päivitettyäni 🙁 Samoin sinulle! 🙂

Tunnelmallinen joulu teillä on ollut. Me olimme myös perheen kesken. Tapaninpäivänä nähtiin jo sukulaisiakin, kun juhlimme isäni syntymäpäiviä.

Niin oli, lämmin ja tunnelmallinen 🙂 Joulu on ihanaa aikaa kun voi vaan olla perheen ja läheisten kanssa♥

oi, onpa teillä ollut herkullinen joulu :–) Ihania kuvia, niin tunnelmallisia :–)

Herkkuja oli kyllä vaikka kuinka paljon, niitä oli niin kivaa tehdä! 🙂

Niin ihania kuvia! Mietin vaan, että miten sait tehtyä noin ison kollaasin? 🙂

Kiitos! Kollaasi ei näy enää niin kuin aluksi, blogger taas sekoilee jotain 🙁 Kollaaseja voi tehdä vaikkapa picasalla 🙂

Ihana blogi sinulla! Hyvää uutta vuotta 2013 🙂

Kiitos paljon ja oikein ihanaa uutta vuotta myös sinulle!! 🙂

Kommentoi juttua: IHANA JOULU

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X