Askartelu

Kortti ystävänpäivään – askartele ainutlaatuinen ystävänpäiväkortti kierrätysmateriaalista

Askartele ystävyyden käärö, kirjekuori ja ystävänpäiväkortti kierrätysmateriaalista. Katso tästä helpot ohjeet!

Muista ystävää ystävänpäivänä hurmaavalla kortilla, joka on taiottu näppärästi kierrätysmateriaaleista. Ainutlaatuinen kortti ystävänpäivään syntyy helposti kotoa löytyvistä aarteista!

Lue myös: 3 x helppo ystävänpäiväkortti – katso ohjeet askarteluun!

Kortti ystävänpäivään kierrätysmateriaalista: näitä tarvitset

Hyvää kuvamateriaalia löydät esimerkiksi vanhoista 1950–1970-lukujen aikakauslehdistä. Ota talteen aiheeltaan, väritykseltään ja tunnelmaltaan kortteihin sopivia kuvia: esimerkiksi otoksia tyylikkäistä kuninkaallisista ja glamour-filmitähdistä.

Korttia voi koristaa mainioisti myös vanhoin veikein mainoksin.

Näin teet yksilöllisen ystävänpäiväkortin

Leikkaa kartongista haluamasi kokoinen ja mallinen pala ja taita kortti keskeltä kahtia. Liitä kortin kanteen lehdestä leikkaamasi kuva.

Kehystä kuva kiinnittämällä sen ympärille vanhaa pitsinauhaa. Jos haluat käyttää pitsiä enemmän, reunusta sillä kaikki kortin sivut.

Liimaa korttiin koristeiksi sieviä nappeja ja sommittele niistä vaikkapa sydänkuvio tai tee käytetystä lahjanauhasta rusetti.

Halutessasi voit korvata ne esimerkiksi puuhelmin. Pujota helmiä lahjanaruun, kieritä nauha kortin ympäri ja solmi rusetille. Kirjoita vielä viesti ystävälle ja anna ystävänpäiväkortti kierrätysmateriaalista!

Tai antaisitko kortin sijasta ystävyyden käärön?

Voit askarrella kierrätysmateriaaleista myös kortin sijasta annettavan hauskan ystävyyden käärön. Kirjoita siihen ystävälle tai rakkaalle lämminhenkinen tervehdysteksti.

Leikkaa teksti paperista, liimaa se kauniille kierrätetylle paperinpalaselle ja rullaa. Somista kääre pienellä ohuella servietin palasella ja solmi kiinni käytetyllä paperi- tai kangasnarulla.

Kääri kortti ystävänpäivään tapettiin

Näyttävä ystävänpäiväkortti kierrätysmateriaalista kaipaa arvoisensa kirjekuoren. Sekin on mahdollista tehdä vanhaa kierrättäen.

Kokeile taiteilla kirjekuori esimerkiksi kalenterin kuvasta, aikakauslehden sivusta tai vanhasta ja viehättävästä tapetista, jota on jäänyt nurkkiin lojumaan.

Mallia kuoren taitteluun saat, kun purat valmiin kirjekuoren ja käytät sitä kaavana.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Kortti ystävänpäivään – askartele ainutlaatuinen ystävänpäiväkortti kierrätysmateriaalista

keijukainen

Tosi kivoja vinkkejä!!

eveliina

Lisää näitä, mielellään isommin kuvin tai klikkauksella isonnettavin kuvin.

mie

kivoja vinkkejä..

sie

miusta ainaski on tos kivoja:)

Sinun täytyy kommentoidaksesi.