Askartelu

Valmistaudu jouluun tyylillä – tee itse kuusen muotoinen joulukalenteri

Kaipaatko vaihtelua perinteisille paperijoulukalentereille? Sommittele seinälle kuusen muotoinen joulukalenteri ylijäämäpapereista ja valmistaudu joulunodotukseen tyylillä.

Joulukalenterin ei aina tarvitse olla perinteinen! Itse tehty kuusen muotoinen joulukalenteri sopii sisustukseen kuin sisustukseen, sillä sen tyyliä on helppo vaihdella valitsemalla erilaisia numeroita. Tänä vuonna ehkä mustavalkoista, ensi vuonna värikästä?

Lue lisää: Näyttääkö kotonasi jouluisin aina samalta? – Etsimme ideoita kodin uudenlaiseen koristeluun

Kuusen muotoinen joulukalenteri on helppo askarreltava ensikertalaisellekin

Tämän itsetehdyn joulukalenterin askarteluun ei tarvita näppäriä sormia, vaan ainoastaan sakset, teippiä ja numerollisia papereita. Kuusen muotoinen joulukalenteri toimii taulunkaltaisena sisustuselementtinä, jonka toteutus on edullista ja helppoa.

Kuusen muotoinen joulukalenteri on helppo tehdä itse!

Näin sen teet

  1. Kaiva esille vanhan päiväkirjan numerot tai viime vuoden kalenterit. Leikkaa numerot irti suorakulmion mallisina paloina haluamiisi kokoihin.
  2. Sommittele numerot joulukuusen muotoon seinälle. Voit myös irrotella ja käyttää kuusen sijasta jotain muuta muotoa – esimerkiksi tähteä tai sinulle merkityksellistä kirjainta.
  3. Aloita kuusen rakentaminen kuusen jalasta. Asettele aina ylempi rivi hieman alemman rivin päälle, jotta kuusesta tulee yhtenäisen näköinen. Kiinnitä numerot seinälle esimerkiksi teipin tai sinitarran avulla.
  4. Vinkki! Voit myös käyttää joulukortteja kalenterin sivujen sijaan.

Lue lisää: Valkoisen kodin joulu

Kommentoi

Kommentoi juttua: Valmistaudu jouluun tyylillä – tee itse kuusen muotoinen joulukalenteri

Sinun täytyy kommentoidaksesi.