Käsityö

Neulo villaiset sisustustyynyt ja viimeistele ne tekstillä

Pehmeästä villasta syntyy ihanat nimityynyt, jotka sopivat lahjaksi tai oman kodin kaunistukseksi. Voit valita tyynyyn tekstiksi vaikkapa lahjansaajan nimen tai muun kuvaavan sanan.

Koko: 35 x 60 cm Tarvikkeet: Pirkanmaan Kotityön Pirkka-lanka tex 125 x 2 (100 villa, 100 g = 400 m) ja Merinovilla-hahtuva (dokka 20 g), puikot nro 6 tai käsialan mukaan, neulahuovutusneula, pala superlonia ja sisustyynyt. Neulo näin: Luo (ja neulo) 2-kertaisella Pirkka-langalla 112 s. Neulo sileää neuletta 100 cm, päätä s:t. Tee toinen samanlainen kappale. Viimeistely: Ompele tyynyjen sivusaumat kiinni, jätä täyttöaukko sisustyynyä varten. Huovuta kevyesti pesukoneessa 30 asteessa. Käytä vain vähän pesuainetta ja pysäytä ohjelma välillä tarkistaaksesi huopumista. Suurenna tekstit oikean kokoisiksi. Tekstit ovat seuraavalla sivulla 1:2:een. Leikkaa kirjaimet irti ja harsi ne malliksi muutamalla pistolla keskelle tyynyä. Varmista, että tyynyn sauma jää alareunaan. Tässä vaiheessa kirjaimet ovat varsinaista lopputulosta kapeammat. Harsi valkoisella langalla kirjainten ääriviivat tyynyyn. Neulahuovuta kirjaimet merinovillahahtuvalla pulleiksi ja napakoiksi siten, että harsinlangat jäävät piiloon ja kirjaimet levenevät oikean kokoisiksi. Pörhötä lopuksi pintaa rapsuttamalla varovasti neulalla. Laita sisustyyny paikoilleen ja ompele aukko kiinni. Hoito: Pese käsin viileässä 30-asteisessa, tasalämpöisessä vedessä miedolla pesuaineella kevyesti puristellen. Muotoile kosteana oikeaan muotoon. Kuivaa tasaisella alustalla ilmavassa paikassa. Höyrytä kevyesti.

VINKKI! Voit valita haluamasi kirjasintyypin tietokoneelta ja huovuttaa tyynyyn rakas- tai kulta-sanojen sijaan esimerkiksi lahjansaajan nimen.

Villatyynyt

Lisää ohjeita tyynyjen valmistukseen:

Tee itse näyttävä tyyny Neulo Palmikko-tyynynpäälliset Tee tyynynpäälliset villaviltistä huovuttamalla

Kommentoi

Kommentoi juttua: Neulo villaiset sisustustyynyt ja viimeistele ne tekstillä

Sinun täytyy kommentoidaksesi.